Overslaan en naar de inhoud gaan
Map

Internationaal aan de slag

Internationaal aan de slag

Internationaal ondernemen voor bedrijven in al hun levensfasen. Welkom bij Mercurio, het netwerk van Voka voor ondernemers die samen ondernemend Vlaanderen verder willen uitbouwen, lokaal en in de wereld. Wil je zelf een exportstrategie opstellen? Nieuwe buitenlandse markten veroveren of jouw positie in het buitenland versterken? Of wil je je expertise en ambities aftoetsen met andere ondernemers? Dan zijn we blij je te melden dat Mercurio is geboren.

Wij maken jouw internationale plannen en ambities waar dankzij onderstaande trajecten:

  • Go International (for Services)
  • Beyond Borders
  • Global Ambassadors

Plato Go International

Het is essentieel om als ondernemer voortdurend te blijven vernieuwen. Strategisch nadenken over jouw internationale expansie is dan ook een absolute must. Bij het zetten van de eerste internationale stappen is een goede exportstrategie van onschatbare waarde, evenals de mogelijkheid om te leren van gelijkgestemden. Het begeleidingstraject Go International biedt daarom een dynamisch netwerkplatform met een waardevol klankbord waar kennisoverdracht en ervaringsuitwisseling centraal staan, met als doel jouw internationale groeiambities te realiseren. 

Meer info

Voka Plato

Mercurio Beyond Borders

65%, zoveel namen de EU27-landen in 2021 van de Vlaamse uitvoer af. De landen van de Europese Unie zijn dan ook één van de belangrijkste voor onze Vlaamse exportmarkt. Maar onze ambities gaan verder, over de Europese grenzen heen. Benieuwd hoe jij hiermee aan de slag gaat? Bepaal met een groep gelijkgestemden de must know landen tijdens een interactief traject. 

Meer info

Mercurio Beyond Borders Duitsland

Mercurio Global Ambassadors

Mercurio Global Ambassadors is een exclusief netwerk van ondernemers of leden van het managementteam die een goed buitenlands netwerk en/of ervaring hebben en op die manier een klankbord vormen voor andere ondernemers. De Global Ambassadors kunnen een hefboom zijn voor de bevordering van de internationalisatie van onze Vlaamse bedrijven doordat zij een brug vormen tussen het lokaal en internationaal netwerk. Zij engageren zich om andere Limburgers te helpen bij hun internationale expansie. 

Meer info

Mercurio Global Ambassadors

Contactpersonen

Christine Thonnon

Manager internationalisatie

Astrid Van Hirtum

Adviseur internationalisatie

Siebren Lathouwers

Adviseur internationalisatie

Coming up

Contact