Overslaan en naar de inhoud gaan
Map
  • Limburg
  • Infosessie: Is een Raad van Advies iets voor mijn onderneming?

Infosessie: Is een Raad van Advies iets voor mijn onderneming?

Kom er meer over te weten tijdens deze gratis infosessie op 17 september 2020.

Elke bedrijfsleiders heeft wel eens oogkleppen op in zijn/haar bedrijfsvoering. Deze zijn zeker en vast noodzakelijk om de veelheid aan informatie te kunnen filteren, al mogen ze er niet voor zorgen dat we alternatieve opties uit het oog verliezen.

Van piepjonge start-ups tot mature ondernemers: ze laten zich om die reden graag omringen door externe adviseurs, bijvoorbeeld in een Raad van Advies. De Raad van Advies is een klankbord, samengesteld uit adviseurs met verschillende profielen die vanuit hun andere ervaringen en perspectieven raad en inspiratie aanleveren. Door je te laten omringen door mensen die je kunnen tegenspreken, stel je immers jezelf open voor een andere visie op de feiten die jij als objectief ervaarde.

Wil jij ook net dat tikkeltje hoger schakelen in de professionalisering van jouw onderneming? Tijdens deze infosessie reikt Jan Maurissen (Van Havermaet) jou concrete handvaten aan voor het opzetten van een kwalitatieve Raad van Advies of optimaliseren van jouw bestaande Raad. Nadien zullen Bart De Witte (De Witte Communicatie) en Bart Willems (Amptec) verschillende leerrijke ervaringen delen over hun Raad van Advies.

Programma
  • Deugdelijk bestuur in praktijk: professionalisering van mijn bedrijf
  • Wat mag ik als ondernemer verwachten en wat niet?
  • Tips & Tricks voor duurzame samenwerking met internen en externen
  • Overzicht en stappenplan tot een goedwerkende RvA, Tips & Tricks
  • Kwalitatieve besluitvorming
Doelgroep

Eigenaars-Ondernemers, bedrijfsleiders, CEO’s, kaderleden die op zoek zijn naar concrete richtsnoeren.

Docent

Jan Maurissen:

  • Partner bij Van Havermaet
  • Extern Adviseur in meerdere Raden van Advies

opzetten rvaNog op zoek naar de geschikte Externe Adviseurs voor uw Raad van Advies?

Ook daar ondersteunen wij je graag! Door uw deelname aan de infosessie, zal je de exclusieve toegang krijgen tot het digitale Platform Eigenaars-Ondernemers. Op het platform zal je terecht kunnen voor de zoektocht naar geschikte externe adviseurs van uw Raad van Advies. Het platform biedt hiertoe een uitgebreide database en een exclusieve matchmakingtool. Met deze tool kan je kandidaten matchen met de noden van jouw bedrijf. U geeft aan welke competenties reeds aanwezig zijn in jouw organisatie om zo tot een ideale Raad van Advies komen. Meer info over het Platform Eigenaars-Ondernemers vind je hier.

Logo EO     KMO-portefeuille     Mensura    Proximus

Adres

Voka - Kamer van Koophandel Limburg
Gouverneur Roppesingel 51
3500 Hasselt

Wanneer

Prijs

Gratis voor leden en niet-leden van Voka - KvK Limburg

Gelieve wel op voorhand in te schrijven

Extra info

Het is op dit moment niet mogelijk om te registreren voor deze activiteit.

Voorwaarden

100% van de deelname is verschuldigd als de annulering op minder dan 14 kalenderdagen voor de activiteit plaatsvindt. De annulering moet schriftelijk gebeuren (per e-mail). Een vervanger mag steeds jouw plaats innemen.

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.