Skip to main content
Map
  • Limburg
  • Versterk jouw bedrijf met het digitale Platform Eigenaars-Ondernemers

Versterk jouw bedrijf met het digitale Platform Eigenaars-Ondernemers

Het Platform Eigenaars-Ondernemers is de digitale ontmoetingsplek voor de Limburgse Eigenaars-Ondernemers. Je ontdekt er nuttige info die jouw onderneming ondersteunt. Benieuwd welke topics aan bod komen?

Raad van Advies

Een Raad van Advies is één van de meest waardevolle methodes om (familie)bedrijven met raad en daad bij te staan. Een evenwichtige samenstelling die verschillende expertises combineert met gedeelde waarden en doelstellingen is cruciaal. Wil je graag meer te weten komen over de werking van een Raad van Advies? We organiseren meerdere keren per jaar een infosessie, hou deze pagina in de gaten voor een nieuwe datum. Hoeven wij jou niet meer te overtuigen en wil je je graag laten begeleiden om een Raad van Advies op te starten? Bekijk hier het volledige begeleidingstraject.

Met een exclusieve matchmakingtool helpen wij u ook in de zoektocht naar externe adviseurs voor uw Raad van Advies. Met deze tool kan u kandidaten matchen met de noden van uw bedrijf. Je geeft aan welke competenties reeds aanwezig zijn in jouw organisatie om zo tot een ideale Raad van Advies komen. Ook indien je op zoek bent naar slechts één adviseur om uw huidige Raad van Advies aan te vullen, biedt deze automatische matchmakingtool de gepaste ondersteuning.

Modelovereenkomsten

Aan de hand van infodocumenten en modelovereenkomsten krijg je als Eigenaar-Ondernemers hulp in:

  • Aandeelhoudersovereenkomst
  • Raad van Advies
  • Raad van Bestuur
  • Familiecharter
  • Familiale opvolging
  • Bedrijfsoverdracht en overname

Bedrijven over te nemen

Wens je een onderneming over te nemen? Ben je op zoek naar bedrijven die te koop staan? Voka- Kamer van koophandel helpt je graag met het vinden van een geschikte deal. Op het platform vind je een recent overzicht van bedrijven ter overname. Maak voor een goede selectie uit het bedrijfsaanbod een keuze uit de volgende criteria: activiteit, sector, regio en omzet.

Zelf kandidaat stellen?

Wens je jezelf graag kandidaat te stellen als Externe Adviseur voor een Raad van Advies? Klik hier.
Ben je zelf adviseur en wil je deze rol nog versterken? Schrijf je dan in voor ons vijfdelig LAB.

Wil je graag een kijkje nemen naar de beschikbare adviseurs?
Vraag je login tot het platform bij carolien.houbrechts@voka.be

Logo EO

Contactpersoon

Carolien Houbrechts

Adviseur eigenaars-ondernemers