Skip to main content
  • Home
  • Limburg
  • Versterk jouw bedrijf met het digitale Platform Eigenaars-Ondernemers

Versterk jouw bedrijf met het digitale Platform Eigenaars-Ondernemers

Het Platform Eigenaars-Ondernemers is de digitale ontmoetingsplek voor de Limburgse Eigenaars-Ondernemers. Je ontdekt er nuttige info die jouw onderneming ondersteunt. Benieuwd welke topics aan bod komen?

Matchmakingtool voor uw Raad van Advies

Een Raad van Advies is één van de meest waardevolle methodes om (familie)bedrijven met raad en daad bij te staan. Een evenwichtige samenstelling die verschillende expertises combineert met gedeelde waarden en doelstellingen is cruciaal. 

Met een exclusieve matchmakingtool helpen wij u ook in de zoektocht naar externe adviseurs voor uw Raad van Advies. Met deze tool kan u kandidaten matchen met de noden van uw bedrijf. Je geeft aan welke competenties reeds aanwezig zijn in jouw organisatie om zo tot een ideale Raad van Advies komen. Ook indien je op zoek bent naar slechts één adviseur om uw huidige Raad van Advies aan te vullen, biedt deze automatische matchmakingtool de gepaste ondersteuning.

Onze topics    

Aan de hand van infodocumenten en modelovereenkomsten krijg je als Eigenaar-Ondernemers hulp in:

  • Aandeelhoudersovereenkomst
  • Raad van Advies
  • Raad van Bestuur
  • Familiecharter
  • Familiale opvolging
  • Bedrijfsoverdracht en overname

Bedrijven over te nemen

Wens je een onderneming over te nemen? Ben je op zoek naar bedrijven die te koop staan? Voka- Kamer van koophandel helpt je graag met het vinden van een geschikte deal. Op deze pagina vind je een recent overzicht van bedrijven ter overname. Maak voor een goede selectie uit het bedrijfsaanbod een keuze uit de volgende criteria: activiteit, sector, regio en omzet.

Netwerkvragen

Zit je met een prangende vraag en wens je hiervoor graag eens te polsen naar de mening en kennis van andere Eigenaars-Ondernemers, dan kan je deze vraag stellen op het digitale platform. Bovendien kan het ook interessant zijn recente vragen van andere Eigenaars-Ondernemers te bekijken, waarop Voka - Kamer van koophandel Limburg een passend antwoord verschafte via eerstelijnsadvies.

Zelf kandidaat stellen?

Wens je jezelf kandidaat te stellen als Externe Adviseur voor een Raad van Advies? Klik hier.

Toegang tot het Platform Eigenaars-Ondernemers wordt enkel verleend op aanvraag.
Vraag hier je Login aan.

Inloggen is vereist, zie stappenplan.
Mocht na inloggen op de Voka website het Platform Eigenaars-Ondernemers niet zichtbaar worden, contacteer ons: carolien.houbrechts@voka.be

Logo EO     

Contactpersoon

Carolien Houbrechts

Adviseur eigenaars-ondernemers

ING
Logo Mensura
Proximus
SD  Worx
Logo KPMG
Logo Hands
Logo G4S
Logo JAM
Ethias
Trixxo