Skip to main content
  • Limburg
  • Inspiratiesessie: Accelero - Boost de (snelle) groei van jouw bedrijf!

Inspiratiesessie: Accelero - Boost de (snelle) groei van jouw bedrijf!

  • Online

Als ondernemer met een groeiend bedrijf weet jij als geen ander dat er verschillende uitdagingen om de hoek liggen. Anders was je nooit gekomen waar je nu al bent! Op 3 maart 2022 word je tijdens een gratis online sessie geïnspireerd om deze uitdagingen om te zetten naar een actieplan dat duurzame groei vormgeeft. Maak bovendien kennis met Accelero, de incubator voor ondernemingen met (snelle) groei-ambities.

 Wat mag je verwachten van deze sessie?

Dag in dag uit werk je keihard in je business om alles vlot te laten draaien en klanten tevreden te houden. Maar wanneer werk je aan je business? Jeroen Meens is ondernemer en mede-oprichter van Cynex. Als 'gids in groei' begeleidt hij KMO's in hun groeiproces. Tijdens de sessie nodigt Jeroen je uit om na te denken over de strategie om jouw gewenste groei te realiseren en deze plannen in goede banen te leiden. Joeri geeft als Voka-coördinator een overzicht van het jaartraject. Mogelijks komen enkele huidige of voorbije deelnemers een getuigenis brengen.

Ready, set, growth!

Maak tijdens deze online sessie concreet kennis met Accelero, de groeiaccelerator waarbij snelgroeiende bedrijven gedurende een jaar begeleid worden om hun groei duurzaam vorm te geven. Via individuele coaching, ondersteund door 10 bijeenkomsten met andere snelle groeiers, maak je jouw bedrijf groeiklaar!

We leggen onze focus op de eigenaars-ondernemers van bedrijven met ongeveer een omzet tussen 1 en 5 miljoen euro of een tewerkstelling van 10 tot 30 mensen (een structurele samenwerking met externen/freelancers telt ook binnen het criterium van werknemers). Beide criteria zijn indicatief, twijfel je of je in aanmerking komt? Neem dan vrijblijvend contact op voor een individueel kennismakingsgesprek. 

Ik wil meer weten over Accelero

Meer weten? Gebruik het Voka-groeicanvas als leidraad voor jouw duurzame groei!

Voka groeicanvas

Logo

 

Contactpersoon

Joeri Stoop

Senior adviseur eigenaars-ondernemers

Adres

Voka - Kamer van Koophandel Limburg
Gouverneur Roppesingel 51
3500 Hasselt

Wanneer

Prijs

Deelname aan deze infosessie is gratis (wel op voorhand inschrijven)

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Hulp nodig?

Propaganda
Logo Mensura
Proximus
SD  Worx
Logo KPMG
alk
Logo JAM
Trixxo