Skip to main content
  • Home
  • Limburg
  • Infosessie Voka Charter Duurzaam Ondernemen
VCDO

Infosessie Voka Charter Duurzaam Ondernemen

Duurzaam ondernemen is al lang geen modewoord meer. Het gaat over omgaan met schaarse grondstoffen, zuinig energieverbruik, investeren in menselijk kapitaal, inspelen op de behoeftes van morgen. Dit betekent winst op vele vlakken.

banner VCDO

 

Voka - Kamer van Koophandel Limburg wil jouw onderneming helpen om duurzaam ondernemen te verankeren in je DNA en je duurzaamheidsdoelstellingen te behalen. Met het Voka Charter Duurzaam Ondernemen maak je via een actieplan op maat werk van een bedrijfsvoering die winstgevend is voor zowel je onderneming als voor mens en milieu. 

Met het charter timmer je ook aan de internationale reputatie van je bedrijf. Zo help je mee de zeventien duurzaamheidsdoelstellingen (SDG's) van de Verenigde Naties te realiseren. Deze werden door maar liefst 193 landen wereldwijd ondertekend. Voka - Kamer van Koophandel Limburg werkt daarvoor samen met CIFAL Flanders / UNITAR, een internationaal trainingscentrum dat inzet op duurzaam management en dat ondernemingen het internationaal erkende UNITAR-certificaat kan toekennen. 

Ben je als ondernemer op zoek naar inspiratie om jouw bedrijf proactief "duurzaamproof" te maken en in te spelen op de trends en uitdagingen? 

Dan bel je welkom op 25 maart 2019 in ons Voka Theater in Corda A op de Corda Campus

We leggen je graag alles uit over de 17 Sustainable Development Goals van de Verenigde Naties en hoe met het Voka Charter Duurzaam Ondernemen jouw inspanningen zichtbaar zullen worden. 

 

Programma:

18u00: Ontvangst

18u30: Infosessie Voka Charter Duurzaam Ondernemen

19u30: Broodjes en receptie

 

Graag tot dan! 

Adres

Voka Theater - Corda Campus Hal A
Kempische Steenweg 293
3500 Hasselt

Wanneer

Prijs

Gratis

Extra info

Het is op dit moment niet mogelijk om te registreren voor deze activiteit.

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

ING
Logo Mensura
Proximus
SD  Worx
Logo KPMG
Logo Hands
Logo G4S
Logo JAM
Ethias
Trixxo