Skip to main content
  • Home
  • Limburg
  • Ondernemersclub H2O Zomeractiviteit in het Sint-Jansbergklooster
logo H2O

Ondernemersclub H2O Zomeractiviteit in het Sint-Jansbergklooster

 

Het bestuur van Ondernemersclub H2O nodigt u van harte uit op haar zomeractiviteit die zal plaatsvinden op woensdag 12 juni 2019.

Het Sint-Jansbergklooster is een uniek historisch domein dat vele mogelijkheden biedt. Het is het perfecte kader voor exclusieve, stijlvolle, op maat georganiseerde evenementen, seminaries en feesten. Hier wordt de sereniteit van een kartuizerklooster gekoppeld aan het feestelijke van een kasteelverleden. Het complex werd sinds 1978 als monument beschermd en beschikt over diverse feestzalen, vergaderruimtes en bruidssuites. Daarnaast vinden we er een 14de-eeuwse kapel, een prachtige Engelse tuin en een ruime parking. Het geheel is ommuurd door de originele middeleeuwse kloostermuur.

De nieuwe eigenaars Peter Veekmans en zijn partner Myriam Jamaer, zaakvoerders van het gerenommeerde evenementenbureau UC Belgium, bieden ons een verrassende blik achter de schermen. Op de Meeting Awards 2018 gingen zij met een bronzen medaille aan de haal voor het Sint-Jansbergklooster dat zich bij de 3 beste congreslocaties in België mag rekenen! Tijdens het netwerkdiner nemen ze ons mee op een smaakvolle ontdekkingstocht door de menukaart van restaurant La Chartreuse. 

 

Programma:

19u00: Onthaal met aperitief en hapjes

19u30: Rondleiding door Peter en Myriam

20u00: Netwerkdiner (bij goed weer buiten)

22u30: Einde

 

Graag tot dan!

 

Het H2O-bestuur

Karlien De Turck, voorzitter
Sylvia Vogelaar
Philippe Reyners, secretaris

Adres

Sint-Jansbergklooster
Sint-Jansbergstraat 9
3545 Halen

Wanneer

Prijs

Leden OC H2O: € 50 (excl.BTW)

Niet-leden OC H2O: € 80 (excl.BTW)

Inschrijven kan tot 7 juni.

Kosteloos annuleren kan tot 48u op voorhand. 

Extra info

Het is op dit moment niet mogelijk om te registreren voor deze activiteit.

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

ING
Logo Mensura
Proximus
SD  Worx
Logo KPMG
Logo Hands
Logo G4S
Logo JAM
Ethias
Trixxo