Skip to main content
groei

Groeiland

groeiland

 

Als ondernemer wil je iedere dag groeien! Niet alleen je omzet is belangrijk, maar evenzeer je kennis, medewerkers en netwerk spelen een belangrijke rol. Het gloednieuwe event Groeiland geeft je daarom op 3 april een unieke kijk op alle aspecten van bedrijfsgroei. Zes Limburgse ondernemers doen in Cultuurcentrum Hasselt hun groeiverhaal uit de doeken, maar ook drie Limburgse topgroeiers, onze ‘koningen van de groei’, zullen er hun leerrijke visie op groei geven. 

Onze koningen gooien groeitroeven op tafel

koningen groeiland

Francis Wanten, Hasco Invest 
Groeien naar energieneutrale bedrijvengroep
Francis Wanten is zaakvoerder van Hasco Invest, een familiale holding die tot stand kwam via samenwerkingen en participaties in bestaande ondernemingen. De bekendste onderneming binnen de groep is Comfort Energy, de grootste mazoutverdeler in België. Vorig jaar kocht Hasco Invest overigens 40% van het Bilzense energiestudiebureau Encon. Dat past volledig binnen de ambitie om tegen 2020 te groeien naar een energieneutrale bedrijvengroep.

Karin Van De Velde, Callexcell 
Groeien voor klanten én medewerkers
In 2009 startte Karin Van De Velde haar eigen callcenter. Tien jaar later is Callexcell het derde grootste multichannel callcenter van het land. De onderneming telt vandaag drie vestigingen en stelt er 920 medewerkers tewerk. Naast de hoofdvestiging in Sint-Truiden opende het bedrijf nieuwe kantoren in Maastricht en Luik.  

Paul Kerkhofs, APK Group 
1.400 medewerkers bouwen aan Smart & Sustainable Cities
De Peltse infrastructuurbouwer APK Group is met meer dan 1.400 medewerkers een referentie in de nationale bouwwereld. Maar ook in het buitenland opende CEO Paul Kerkhofs vestigingen in Nederland en Duitsland. De groei van APK Group resulteert vandaag in een groot aanbod van expertises met één doel voor ogen: het bouwen van Smart & Sustainable Cities. De zes divisies omvatten meer dan twintig bedrijven en zijn jaarlijks goed voor 180 miljoen euro omzet.
 

6 Limburgse ondernemers met groeiverhalen (6 sprekers, 6 minuten aan het woord)

sprekers

De presentatie van het event zal gebeuren door Hanne Decoutere.

hanne decoutere

Programma
18.30u     Ontvangst
19.00u     Welkomstwoord door Johann Leten, gedelegeerd bestuurder, Voka - KvK Limburg
19.05u     Voorstelling van de drie Koningen: Francis Wanten, Karin Van De Velde en Paul Kerkhofs
19.30u     Groeiverhalen (3)
19.50u     Reflectie van de drie Koningen
20.00u     Groeiverhalen (3)
20.20u     Reflectie van de drie Koningen
20.30u     Dankwoord en afsluitende receptie met walking dinner
 

Event 'Go International' voor Groeiland:
Voor het event is er de mogelijkheid om aan te sluiten bij ‘Go International’ dat op dezelfde locatie zal plaatsvinden. 
Het event start om 14.30 uur en duurt tot ongeveer 18.00 uur. Kriebelt het bij jou om naar het buitenland te trekken en denk je dat jouw aanbod een succesverhaal kan worden over de grenzen? Maar heb je nog te weinig kennis of ervaring om de stap te wagen? Schrijf dan zeker ook in voor Go International. Het event is trouwens volledig GRATIS. Bij interesse, klik hier.

partners


 

Adres

Cultuurcentrum Hasselt
Kunstlaan 5
3500 Hasselt

Wanneer

Prijs

50 euro p.p. (excl. BTW) voor leden en niet-leden van Voka - KvK Limburg.

Uw annulatie dient ons ten laatste 27 maart schriftelijk te bereiken, zoniet blijven de kosten verschuldigd. Een vervanger mag steeds uw plaats innemen. 

Is uw bedrijf lid van Voka, dan zijn alle medewerkers lid.

Extra info

Het is op dit moment niet mogelijk om te registreren voor deze activiteit.

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Hulp nodig?

VDAB
ING
Logo Mensura
Proximus
SD  Worx
Logo KPMG
Logo Hands
alk
Logo JAM
Ethias
Trixxo