Skip to main content

Dag van Marcom - On tour

Op donderdag 25 november organiseert Voka – Kamer van Koophandel Limburg ‘Dag van MarCom – on tour’. We trekken er samen op uit voor een leuke roadtrip waarbij Westpunt in Hasselt dienst doet als vertrek- en aankomstlocatie.

Dag van Marcom

We stappen samen op de bus en vullen onderweg onze rugzak met interessante inzichten waar je als ondernemer zelf mee aan de slag kan. Met sustainability als rode draad van deze roadtrip maken we enkele tussenstops om te luisteren naar ervaren sprekers over de integratie van duurzaamheid in jouw marketing- en communicatiebeleid.

Reisschema

  • 13u00: Check in @the roadtrip bus – Westpunt; Hasselt
  • 13u45: Aankomst op eerste stop – De Veranda; Genk
  • 15u15: Aankomst op tweede stop – JBC; Houthalen
  • 16u45: Check out @the roadtrip bus - Westpunt; Hasselt
  • 22u00: Einde roadtrip

Highlights

De Veranda; Genk: Ignace Schops

Ignace Schops is een Vlaams natuur- en milieubeschermer, deskundige op gebied van herpetologie, biodiversiteit en landschapszorg en bezieler van het Nationaal Park Hoge Kempen. Hij is lid van het Climate Leadership Corps van Al Gore.

JBC; Houthalen: Cielke Vaes (marketing manager) en Valerie Geluykens (CSR manager)

De juiste keuzes maken en ervoor zorgen dat de klant weet dat je als ondernemer de juiste keuze maakt? Dat proberen ze bij JBC al geruime tijd toe te passen, duurzaamheid is een ruim begrip dat bij het kledingmerk hoog in het vaandel wordt gedragen. Maak kennis met de aanpak van JBC en wie weet kan je als ondernemer wel wat tips en tricks mee naar huis nemen?!

Westpunt; Hasselt: Catherine Bals – Proximus

Catherine Bals staat bij Proximus in voor het vertalen van de bedrijfsdoelen in een duidelijke strategische visie. Ze geeft mee vorm aan de  duurzaamheidstransformatie waarbij duurzaamheid in de brede zin van het woord al lang geen synoniem meer is voor het tegenovergestelde van goed zakendoen.

Uitreiking Persprijs

De jaarlijkse uitreiking van de persprijs vindt traditiegetrouw plaats op de Dag van MarCom. Één van de 3 genomineerde bedrijven zal deze prijs in de wacht slepen vanwege een uitstekende communicatie met de pers. De vakjury, bestaande uit Limburgse journalisten, beslist wie de trofee mee naar huis zal nemen.

Diner + afterparty

Wie volgt Nelissen Steenfabrieken op als winnaar van de persprijs?

De vakjury, bestaande uit Hervé Van de Weyer (Hogeschool PXL), Dirk Billion (TVL), Dirk Reynders (Radio 2), Dominiek Claes (Het Belang van Limburg) en Kurt Meers (Made in Limburg), beslist wie de trofee mee naar huis zal nemen.

Dag van Marcom

Contactpersoon

Serafien Bierwaerts

Coördinator events

Adres

Westpunt
Hoogbrugkaai 91
3500 Hasselt

Wanneer

Prijs

Voka-leden*:
€275,00 (Excl. BTW)

Niet-leden:
€325,00 (Excl. BTW)

*Is je bedrijf lid van Voka, dan zijn ook alle medewerkers lid

Extra info

Het is op dit moment niet mogelijk om te registreren voor deze activiteit.

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

VZW - eATA 2021
VZW - DigiChambers 2021
Illochroma
Toerisme Limburg
Propaganda
Logo Mensura
Proximus
SD  Worx
Logo KPMG
alk
Logo JAM
Trixxo