Overslaan en naar de inhoud gaan
Map

CEO Forum

Als externe CEO in een familiebedrijf ben jij als een koorddanser. Je balanceert constant tussen het bedrijf en de familie. Dat brengt specifieke uitdagingen, maar ook opportuniteiten met zich mee. In dit traject van zes sessies kom je in contact met gelijkgestemde externe CEO's.

Jij speelt als externe CEO een bijzondere rol binnen het familiebedrijf. Je bent goed op de hoogte van wat reilt en zeilt binnen het bedrijf, maar je mist wat er aan de keukentafel binnen de familie wordt verteld. Een extra klankbord is voor jou dan ook geen overbodige luxe.

CEO Forum wil dat klankbord voor jou zijn. Het traject is een mix van kennisdeling en ervaringsuitwisseling binnen een kleine groep van gelijkgestemden. Binnen dit platform van externe CEO's garanderen we je alle vertrouwen zodat jij vrijuit kan spreken, ervaringen kan delen en bijleren van elkaar.

De troeven van dit traject?

  • Dit platform is exclusief voor externe CEO's/COO's
  • Een beperkte groep
  • Ervaringen uitwisselen en leren van elkaar
  • Sparren met gelijkgestemden
  • Discretie

Programma

Kick-off

We starten met een tweedaagse kick-off waar de nadruk ligt op het creëren van vertrouwen binnen de groep. Door aan die vertrouwensband te werken, kan je later in dit traject vrijuit spreken en treedt de groep op als klankbord voor elkaar.

Zes avondsessies

Tijdens de kick-off worden de opvolgsessies in samenspraak met de groep vastgelegd.

FBC

Contactpersoon

Ellen Heymans

Manager ondernemersrelaties

Adres

Voka-KvK Limburg
Gouverneur Roppesingel 51
3500 Hasselt

Wanneer

Prijs

Voka-leden:
€2.500,00 (excl. btw)
 

Niet-leden:
€3.500,00 (excl. btw)
 

KMO-portefeuille is van toepassing

Extra info

Het is op dit moment niet mogelijk om te registreren voor deze activiteit.

Voorwaarden

Bij annulering van je deelname op minder dan 30 dagen voor aanvang van het traject heeft de opleidingsverstrekker Voka - Kamer van Koophandel Limburg recht op 10% van het totaalbedrag van het traject.

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Hulp nodig?