Skip to main content
 • Home
 • Limburg
 • Bryo StartUp (Limburg): Ben je gestart en wil je verder je zaak uitbouwen?
Bryo

Bryo StartUp (Limburg): Ben je gestart en wil je verder je zaak uitbouwen?

Ben je gestart, al dan niet in bijberoep? Of wil je op korte termijn opstarten? Hoe kun je je business model verder verfijnen? Hoe zet je je in de markt? Hoe verhoog je je sales? Heb je een omzet van 0-100k euro? Hoe moet je alles opvolgen? Hoe breng je structuur aan? ...

Dan is Bryo StartUp misschien iets voor jou.

Via opleiding, begeleiding, jouw community en ons netwerk zorgen we er samen voor dat je de eerste valkuilen kan vermijden en verder kunt groeien.

Data
Kick-off (Sessie 1)  Tweedaagse 04 december 2020 (12u00) - 05 december 2020 (15u00)
Sessie 2 Financieel plan (incl. speeddates) 09 december 2020 (18u30 - 22u00)
Sessie 3 Value selling 11 februari 2021 (18u30 - 22u00)
Sessie 4 Hoe omgaan met verschillende persoonlijkheidstypes? 18 maart 2021 (18u30 - 22u00)
Sessie 5 Bryo Business Dates 20 maart 2021 (09u00 -15u00)
Sessie 6 Digitaal en fysiek netwerken 22 april 2021 (18u30 - 22u00)
Sessie 7 SEO en meten van marketingstrategieën 03 juni 2021 (18u30 - 22u00)
Sessie 8 Bryo Business Dates 12 juni 2021 (09u00 - 15u00)

Voor wie?
Ondernemers die zijn opgestart, al dan niet in bijberoep, die hun zaak verder willen uitbouwen en professionaliseren. Voor alle sectoren.

Waar kun je je aan verwachten?
Start-weekend op locatie met mogelijkheid tot overnachting
: je maakt kennis met de andere StartUps via teambuilding en gezamenlijke workshops. Dit is de aftrap van het Bryo StartUp-traject.

3 business dates op zaterdagochtend: met workshops, keynotesprekers en speeddates met 25 geselecteerde ondernemers en experts waar je een tafel mee boekt.

Minimaal 3 individuele coaching sessies waar je coördinator als vertrouwenspersoon fungeert, als onafhankelijk klankbord en matchmaker binnen het netwerk.

5 praktijkgerichte werksessies krijg je aangeboden in Limburg. Daarboven krijg je de mogelijkheid om evenveel sessies te volgen in Vlaams-Brabant en Antwerpen.

Zomercafé, kerstdrink en andere zijn community events waar je in contact wordt gebracht met deelnemers aan Bryo StandUp en Bryo ScaleUp.

Digitaal platform Bryo: contacten met andere deelnemers en coaches uit heel Vlaanderen. Dankzij het digitaal platform kan je ook online netwerken en je traject monitoren en opvolgen.

Na samenspraak met je coach wordt beslist of je gebruik kan maken van het match-making digitaal platform voor eigenaars-ondernemers, dat je ondersteunt bij de samenstelling van een Raad van Advies; de zoektocht naar een Manager-Investeerder (co-founder); met hulpmiddelen (sjablonen en documenten) met de mogelijkheid netwerkvragen te stellen aan de community van eigenaars-ondernemers), enz.

Je wordt volwaardig lid van Voka - Kamer van Koophandel Limburg (max. 2 jaar i.k.v. een deelname aan Bryo StartUp en Bryo ScaleUp).

Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden
 • De jaarlijkse deelnamebijdrage is vooraf duidelijk door de projectcoördinator meegedeeld. Er wordt +21% BTW aangerekend.
 • Voor het eerste jaar van deelname :
  • De factuur voor deelname wordt opgemaakt en verstuurd van zodra de inschrijving bevestigd is dmv het ingevulde inschrijvingsformulier. De betalingstermijn vindt u op de factuur.
  • De inschrijving kan alleen schriftelijk worden geannuleerd tot maximaal 14 kalenderdagen voor de kick-off. Er wordt in ieder geval een administratieve kost van € 100 + 21% BTW aangerekend. De annulering van de inschrijving is niet mogelijk indien de deelnemer – in de aanloop naar zijn / haar formele kick-off – reeds heeft deelgenomen aan één of meerdere groepssessie(s) of coaching-gesprek(ken).
  • De inschrijving voor het eerste jaar is geldig vanaf de datum van inschrijving op dit formulier, tot aan het einde van de laatste groepsactiviteit van de eerste jaargang.
 • Daarna is de deelname jaarlijks opzegbaar door beide partijen mits kennisgeving hiervan 1 maand voor aanvang van de jaargang in kwestie. Een nieuwe jaargang vangt aan op de datum van de eerste groepsactiviteit van die jaargang.
 • Inbegrepen in de Bryo-deelname is het lidmaatschap van Voka (en dit gedurende het Bryo traject, en max 2 jaar).
 • De adviezen van Bryo-medewerkers, noch van de ervaringsdeskundige ondernemers en vakexperts, noch van welke adviseur aangeboden uit het Bryo-partnership dan ook kunnen beschouwd worden als een gebod of verbod voor de deelnemer. De individuele deelnemer kan Bryo en Voka niet verantwoordelijk stellen voor de actie of de gevolgen daarvan op welk terrein dan ook.
 • De deelnemer geeft de toestemming aan Bryo om persoonsgegevens aan de projectpartners ter beschikking te stellen. De privacy wetgeving zal gerespecteerd worden. Elke adreswijziging of wijziging van ondernemingsnummer moet ook aan de coördinator doorgegeven worden.

logo

Contactpersonen

Joeri Stoop

Senior adviseur starters

Lucas Bellens

Adviseur starters

Adres

Voka - Kamer van Koophandel Limburg
Gouverneur Roppesingel 51
3500 Hasselt

Wanneer

Prijs

€ 500,00 (excl. btw)
Incl. lidmaatschap Voka - KvK Limburg (max. 2 jaar) i.k.v. deelname aan Bryo StartUp en Bryo ScaleUp

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Hulp nodig?

VDAB
BVI Bekkevoort
ING
Logo Mensura
Proximus
SD Worx
Logo KPMG
Logo Hands
alk
Logo JAM
Ethias
Trixxo