Skip to main content

Roadtrip Logistiek

Na een reeks succesvolle edities, kijken we alvast uit naar onze volgende roadtrip met als thema logistiek. Ben je actief in logistiek en/of maakt export een groot deel uit van jouw dagelijkse bedrijfsactiviteiten? Sta je met jouw onderneming open voor innovatie en ben je geïnteresseerd in het reilen en zeilen van de Belgische transport? Mis dan zeker onze roadtrip naar Luik niet waarin we samen met onze noorderburen de nieuwste toepassingen omtrent cargo zullen ontdekken.

Op 4 november brengen we een bezoek aan Liège Airport en Coastair.
 

Deze roadtrip biedt de kans aan Limburgse ondernemers, actief in logistiek, om gelijkgestemden uit (Nederlands) Limburg te ontmoeten en te leren van elkaar over innovatief ondernemen. Het event is kleinschalig van opzet en leent zich daarom perfect voor persoonlijk contact. Met twee zeer interessante bedrijfsbezoeken is deze dag zeker iets om naar uit te kijken. In december zal er een gelijkaardige dag gepland worden in Nederland, waar de deelnemers van onze roadtrip naar Luik ook meer dan welkom zijn. 


Programma

  • 10:00 Vertrek met de bus naar Luik op parking Voka KvK Limburg 
  • 11:00-13:00 Voormiddag bedrijfsbezoek aan Coastair
  • 13:00-14:00 Lunch op airport Liège met uiteenzetting en presentatie over de luchthaven
  • 14:00- 15:00 Rondleiding logistieke uitbreiding, NoordZone en trein connecties rond Liège Airport
  • 15:00-16:00 Afsluitende drink op Liège Airport 
     

Over LIOF
In september 2019 tekende Voka - Kamer van Koophandel Limburg een samenwerkingsovereenkomst met LIOF. Met deze samenwerking willen beide partijen de unieke positie van de Euregio in Europa versterken en het internationale ondernemen stimuleren. Deze uitwisseling is een concreet voortvloeisel van de samenwerking.

voka liof alk reizen

 

Contactpersoon

Astrid Van Hirtum

Adviseur internationalisatie

Adres

Voka - Kamer van Koophandel Limburg
Gouverneur Roppesingel 51
3500 Hasselt

Wanneer

Prijs

Leden: € 250 (excl. btw)

Niet-leden: € 310 (excl. btw)

Voorwaarden

100% van de deelname is verschuldigd als de annulering op minder dan 14 kalenderdagen voor de activiteit plaatsvindt. De annulering moet schriftelijk gebeuren (per e-mail). Een vervanger mag steeds jouw plaats innemen.

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Propaganda
Logo Mensura
Proximus
SD  Worx
Logo KPMG
alk
Logo JAM
Trixxo