Skip to main content
  • Het Blijft in de Familie - TV Limburg

Afl1 - Bouwbedrijf Houben

Samen met TV Limburg zijn we terug met een nieuw seizoen van "Het Blijft in de Familie". Tien weken lang krijgen we iedere zondag om 10u een blik achter de schermen van een Limburgs familiebedrijf. Bouwbedrijf Houben trapt een nieuw seizoen op gang. Veronique Houben staat als derde generatie aan het roer van de familiale onderneming uit Hasselt. Samen met CEO Peter Thans geeft zij uitleg in de studio van TVL. En we nemen jou meer naar de kick-off van ons nieuw netwerk Good Governance waarin we externe bestuurders en adviseurs samenbrengen om ervaringen te delen en kennis uit te wisselen, want enkel sterke adviseurs maken sterke bedrijven.

Meer weten over dit nagelnieuwe netwerk? Alle info vind je hier.

Afl 2 - BergHOFF Belgium

Deze week in het TVL-programma Het Blijft in de Familie maken we kennis met BergHoff Belgium. CEO Hilde Rutten is ambitieus en hoopt uit te groeien tot één van de grootste verdelers van keukenmaterialen in de Benelux. En zij heeft haar man, en tevens commercieel verantwoordelijke van het familiebedrijf, Rabin Houben meegebracht naar de studio. En hoe bereid je je onderneming voor op de toekomst? Het bedrijf Pas Interieurconcepten uit Dilsen-Stokkem stapte in ons traject Transitio om klaar te zijn voor een eventuele overname.

Denk jij ook na over de toekomst van je bedrijf? Check dan hier ons traject Transitio.

Afl3 - Stevens Houttechniek

Deze week in Het Blijft in de Familie maken we kennis met Stevens Houttechniek. Het familiebedrijf uit Sint-Truiden produceert en plaatst houten binnendeuren en trappen op maat. Esther Stevens is als tweede generatie actief in het bedrijf. En zij heeft haar vader Luc meegebracht naar de studio van TV Limburg. En om ondernemersfamilies te begeleiden bij een nakende overname kunnen onze familiale ondernemingen rekenen op ons traject Het Blijft in de Familie. Hierin stomen we actieve familieleden klaar om de fakkel over te nemen.

 

Afl4 - Fryns Distillery

Deze week in Het Blijft in de Familie maken we kennis met Fryns Distillery. De jeneverstokerij maakt onder leiding van Michel Fryns na 25 jaar weer zijn doorstart in thuishaven Hasselt. Michels dochter Céleste is sinds vorig jaar als eerste vrouwelijke telg van de familie actief in de stokerij. En we gaan op bezoek bij Farm Fun in Bocholt. Deze onderneming doet beroep op ons traject Raad van Advies. Hierin zorgen wij voor een kritisch klankbord door middel van een pool van onafhankelijke experten en adviseurs die het bedrijf bijstaan bij alle aspecten binnen de bedrijfsvoering.

Afl5 - Dilissen Logistics

Deze week in Het Blijft in de Familie werpen we een blik achter de schermen bij Dilissen Logistics in Pelt. Carlo Dilissen richtte in 1995 zijn eigen transportbedrijf op, dat intussen wereldwijd actief is. Met Mathias stapt ook de tweede generatie in het familiebedrijf. Een gesprek in de studio van TV Limburg. En we ontdekken hoe Bouwonderneming Lamers inzichten verwerft in de dagelijkse cijfers via ons Lab Rapporteren. Via onze opleiding lees én interpreteer je de cijfers als je eigen accountant. Het is essentieel om zo onderbouwde beslissingen te nemen en op tijd te kunnen bijsturen.

Contactpersonen

Ellen Olislagers

Directeur eigenaars-ondernemers