Overslaan en naar de inhoud gaan
Map
  • Hoe kan jouw onderneming campagne voeren tegen darmkanker? | Webinar

Hoe kan jouw onderneming campagne voeren tegen darmkanker? | Webinar

Welzijn en gezondheidszorg
  • Online

Darmkanker is een veelvoorkomende ziekte, waarvan één op de twintig mensen in hun leven de confrontatie mee aangaat. Wereldwijd is het, na longkanker, de tweede meest voorkomende oorzaak van sterfte door kanker, en het treft zowel mannen als vrouwen. Wil je als onderneming ook een bijdrage leveren aan de strijd tegen darmkanker? Ontdek tijdens het live webinar op maandag 22 april hoe jij het verschil kan maken in deze missie.

 

Vaak vertoont darmkanker in het begin geen duidelijke symptomen of klachten, waardoor het een sluipende ziekte is die onopgemerkt kan blijven tot in latere stadia. Pas wanneer de kanker zich verder ontwikkelt, kunnen symptomen zoals bloedingen, veranderingen in stoelgangpatroon, buikpijn, vermoeidheid en onverklaarbaar gewichtsverlies optreden. Het is echter van vitaal belang om darmkanker in een vroeg stadium te detecteren, omdat behandelingen dan vaak effectiever zijn en de kans op herstel groter is. 

Ondernemingen spelen een essentiële rol in het bewustmaken en bestrijden van darmkanker. Dr. Luc Colemont biedt tijdens een live webinar inspiratie en inzichten over hoe jouw bedrijf kan bijdragen aan de preventie en bewustwording rond darmkanker. Leer hoe je als onderneming een actieve rol kunt spelen in het ondersteunen van deze belangrijke missie en het redden van levens.

Contactpersoon

Joke Van Driessche

Community Manager Voka Health Community

Wanneer

Prijs

Gratis voor leden en niet-leden

Extra info

Het is op dit moment niet mogelijk om te registreren voor deze activiteit.

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

imu - vzw - Altez
imu - vzw - Uzbrussel