Skip to main content
  • Home
  • Jong Voka - Festival van het Jong Ondernemerschap - SOLD OUT
Fb banner

Jong Voka - Festival van het Jong Ondernemerschap - SOLD OUT

Ondernemerschap is geen beroep, het is een attitude. En daar staat geen leeftijd op, bewijst Manu Beers, die als twintiger in 2005 samen met zijn broer Tomorrowland oprichtte. De broers Beers spreken maar uitzonderlijk voor een publiek of met de media. Op het Festival van het Jong Ondernemerschap 2018 krijgt u wél de unieke kans om te luisteren naar hun ondernemersverhaal.

Keynote speaker Manu Beers zal er exclusief met u delen hoe Tomorrowland op enkele jaren tijd tot een echt wereldfenomeen uitgroeide, dat veel méér omvat dan louter muziek maar festivalgangers van over de hele wereld onderdompelt in een ongeëvenaarde belevenis. En er staat nog meer inspirerends op het programma van het Festival van het Jong Ondernemerschap 2018: naast Manu Beers zullen nog een reeks andere jonge ondernemers hun ervaringen delen. Deelnemers kunnen kiezen uit drie break-out sessies: young entrepreneur, young intrapreneur en next generation.

Ons doel? Het ondernemersvuur bij jongeren aanwakkeren. Niet alleen door te stimuleren om een eigen bedrijf op te richten, maar evengoed door het familiebedrijf van de ouders nieuw leven in te blazen of door initiatief te nemen als jonge werknemer. Want ondernemers laten zich niet in een vakje duwen: ze willen dingen realiseren, op welke stoel ze ook zitten. Niet praten, maar doén. Het jaarthema van Voka luidt dan ook niet toevallig ‘Iedereen Ondernemer’.

Het Festival van het Jong Ondernemerschap 2018 steunt de Love Tomorrow Foundation. Deze organisatie streeft naar een duurzame en vreedzame samenleving voor de ‘People of Tomorrow'. In april opende in dit kader de eerste Love Tomorrow Music & Arts School in Nepal.

PROGRAMMA

  • 18u00   Ontvangst met streetfood
  • 19u00   Verwelkoming Jong Voka voorzitter Bert De Brabandere
  • 19u15   Break-outs
  • 20u00   Keynote TOMORROWLAND - Manu Beers & Michael Dujardin (Head of Marketing & Media)
  • 21u00   Netwerkparty met food & drinks

 

Bereikbaarheid

MET HET OPENBAAR VERVOER

BUS

Halte Oscar Van Kesbeeckstraat
Frequentie | spits: 20’ dag: 30’
Wandelafstand: 20 meter

Halte Maurits Sabbestraat
Frequentie: 15’
Wandelafstand: 150 meter

De twee lijnen brengen bezoekers op circa 10’ van en naar station Mechelen, station Mechelen-Nekkerspoel of het stadcentrum.

TREIN

Mechelen heeft twee treinstations. Het hoofdstation, Mechelen Station, bevindt zich op 2.4 kilometer van Wagenoord, het station Mechelen-Nekkerspoel op 1.6 kilometer. Voor meer informatie kan je terecht op de website van NMBS.

BMW voorziet shuttles vanaf station Mechelen-Nekkerspoel!


MET DE WAGEN

E19 - ANTWERPEN <> BRUSSEL
AFRIT 9: MECHELEN-NOORD
GPS: Oscar Van Kesbeeckstraat 43, 2800 Mechelen.

BMW voorziet shuttles vanaf de 3 parkings!

 

 Jong Voka Festival

Sponsored by: ING, SD Worx, BMWShowpad, SBB, Wieze, G4SOneTec & Teamleader

Adres

Wagenoord Mechelen
Maurits Sabbestraat 123
2800 Mechelen

Wanneer

Prijs

Early Bird: € 50 inclusief food & drinks (excl.btw)
Inschrijving na 15/07: € 65 inclusief food & drinks (excl.btw)

Vanuit regio Mechelen-Kempen en regio Limburg wordt er een sfeerbus ingelegd.

Betaling na ontvangst factuur.

Extra info

Deze activiteit is volzet.

Voorwaarden

De deelnameprijs blijft volledig verschuldigd tenzij de annulatie ons schriftelijk bereikt uiterlijk op 26 september 2018. Betalen doet u na ontvangst van onze factuur. Een vervanger mag steeds uw plaats innemen. Voor meer info i.v.m. uw inschrijving of annulatie, contacteer marleen.onzia@voka.be

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

 

Hulp nodig?

ING
SD Worx