Skip to main content
  • Events

Events

Events Vlaams Brabant

 
  •  09/09/2019: Contactdag FIT Frankrijk & Global Dialogue Frankrijk
  • 11/09/2019: Infosessie DigiChambers 2.0. in Vilvoorde
  • 18/09/2019: Infosessie DigiChambers 2.0. in Leuven
  • 25/09/2019: Kick off Global Mentorship
  • 30/09/2019: Ambassadeurslunch  Denemarken 
  • 01/10/2019: Global Pitch @ Vlassenroot 

Co-founder Hub

 ......

Week van het internationaal ondernemen

Omdat internationaal ondernemen één van de speerpunten is van Voka, organiseren de international departementen van onze Kamers van Koophandel i.s.m. Flanders Investment & Trade (FIT) ook dit jaar een Week van het Internationaal Ondernemen. Dit jaar zet de kamer van Koophandel Vlaams-Brabant Japan in de kijker. 
In Vlaams Brabant focussen we op 27 november op Japan. 

In de voormiddag vindt er een infosessie plaats in ons kantoor in Leuven, waarbij we kijken naar de tendensen en risico's alsook naar de Japanse cultuur. Daarnaast komen twee bedrijven getuigen over hun ervaringen met zakendoen in Japan. 

Aansluitend is er voor wie wil een lunch voorzien in het Provinciehuis i.s.m. Smart Hub Vlaams- Brabant én met de aanwezigheid van de ambassadeur van Japan voor Belgie, Z.E. Hajime Hayashi.

Als afsluiter brengen we een bezoek aan Health House, een uniek ervaringscentrum waar bezoekers de toekomst van gezondheid en zorg kunnen ervaren. 

Ambassadeurslunches

 

 

Global Dialogue

Global Dialogue's zijn thema-avonden rond een bepaalde markt, in een exclusieve sfeer. We zijn te gast bij een bedrijf uit Vlaams Brabant met ervaring in deze markt en dompelen ons hier volledig in onder. De focus ligt op face-to-face met experten jouw problemen of kansen in deze markt bespreken en in beperkte kring netwerken met ondernemers die er actief zijn. 

- Global Dialogue Frankrijk:  09 september 2019

- Global Dialogue Indonesie, Thailand, Myanmar, Filipijnen: 05 december 2019
 

Digichambers 2.0.