Skip to main content
Community Vastgoed

Community Vastgoed

Ben jij een professional uit de Limburgse vastgoedsector? Dan mag je niet ontbreken in onze gloednieuwe community! 

Dit is vast goedVanaf september 2019 wordt het Netwerk Vastgoed een Community Vastgoed. De community brengt alle sectorgenoten van de vastgoedwereld samen om een kern van expertise, kennis en ervaringsuitwisseling te vormen over vastgoed. Centraal staat het netwerken tussen sectorgenoten en dit op unieke of nieuwe locaties.

We laten het bouwteam aan het woord en we wisselen kennis en ervaringen uit. Soms met focus op architectuur, de visie van de bouwheer of de samenwerkingen. Of we bezoeken een stad en vernemen hun ontwikkelingsplannen enzovoort. Het zijn maar enkele van de boeiende onderwerpen.

Voor wie?

Lidmaatschap van de Community Vastgoed is persoonlijk en exclusief voor leden van Voka – Kamer van Koophandel Limburg. Er mogen per bedrijf maximum twee leden met het volgende profiel deelnemen: directieleden en/of beslissingsnemers. Het deelnemend bedrijf is vastgoed gerelateerd.

Stuurgroep

Voorzitter van het netwerk is Ed Somers (Vestio). Verder bestaat de stuurgroep uit Wim Degreef (ING), Bart Tans (Kolmont Woonprojecten), Patrick Koster (Groep GL), Didier Appeltans (d&d architecten), Véronique Claessens (Stad Genk), Christopher Kumpen (Steps Real Estate), Koen Nulens (LRM) Danny Somers (Som Projects), Lotte Poncelet (Stad Hasselt), Vicky Dethier (Dethier nv), Leen Coenegrachts (Provincie Limburg) en Liesbeth Peeters (Voka - KvK Limburg).

Lidgeld

Het lidgeld bedraagt € 550,00 (excl. btw) per werkingsjaar, dat loopt van september tem juni. In deze periode zijn er tal van bijeenkomsten:

De drie communityevents zijn inbegrepen in het lidmaatschap, de overige activiteiten worden of gratis of (deels) betalend aangeboden.

 

2

1. Community-events

Deze bijeenkomsten zijn inbegrepen in het lidmaatschap van de community Vastgoed. De overige activiteiten worden of gratis of (deels) betalend aangeboden. Iedereen die lid is van de community mag hierop aanwezig zijn. 

Datum Evenement Inschrijven
12/11/2020 Vastgoed Vandaag Klik hier

 

2. Sectormomenten

Doorheen het jaar organiseren we verschillende sectormomenten, dit is voor een beperkt aantal deelnemers of een specifieke doelgroep van de leden.

Datum Evenement Inschrijven

 

3. Kennis delen

Gratis infosessies over bewegingen in de sector, juridisch, fiscaal, nieuwe technieken, ... 

Datum Evenement Inschrijven

 

4. Missies

TBC

5. Webinar
Datum Evenement Inschrijven
19/11/2020 Webinar: De gevolgen van de coronacrisis op de vastgoedmarkt    Klik hier
9/12/2020

Webinar: De versnelde impact van technologie en beleving op vastgoed

Klik hier

Contact

Liesbeth Peeters

Coördinator events