Skip to main content
Map

Voka Tech@venture

Start-ups halen contracten binnen tijdens techmissie in Singapore
Antwerpen-Waasland
Persbericht

Start-ups halen contracten binnen tijdens techmissie in Singapore

Twee verkoopscontracten en twee partnerships; dat is de succesvolle oogst van de intensieve techtrip die negen Vlaamse start-ups afgelopen week ondernamen naar Singapore onder begeleiding van Voka – Kamer van Koophandel Antwerpen-Waasland.

singapore 1
Antwerpen-Waasland
Persbericht

Voka Tech@venture wijst starters de weg naar Singapore

Singapore is het nieuwe mekka voor techscale-ups en de ideale uitvalbasis voor het veroveren van de (Zuidoost)-Aziatische markt. Om techstarters en techscale-ups hierin te begeleiden, trekt Voka – Kamer van Koophandel Antwerpen-Waasland eind mei naar Singapore. De tien deelnemende starters leerden elkaar woensdag kennen tijdens de starttweedaagse  van Voka Tech@venture – Singapore in Antwerpen.

Niels Van Weereld van Metamaze
Antwerpen-Waasland
Nieuws

‘Tech@venture is perfect afgestemd op groeistarters’

‘Ook voor jonge groeibedrijven heeft de Kamer alsmaar meer een interessant aanbod’. Vanuit die fijne vaststelling nam Niels Van Weereld van Metamaze deel aan Voka Tech@venture. Dit traject helpt techscale-ups stappen in het buitenland zetten, zodat ze zich nog steviger kunnen ontwikkelen.

 
 

Voka neemt scale-ups mee naar Amsterdam Davio Larnout
West-Vlaanderen
Nieuws

Voka neemt scale-ups mee naar Amsterdam

Radix helpt bedrijven strategisch voordeel halen uit AI Het bedrijf Radix helpt andere organisaties om strategisch voordeel te halen uit artificiële intelligentie. Davio Larnout zag zijn onderneming in amper 5 jaar al uitgroeien tot een bedrijf met ruim 40 medewerkers.

funkey
Oost-Vlaanderen
Nieuws

De nieuwsgierigheid naar de DACH markt van Funkey

Cobus, Founder bij Funkey, wil met zijn platform waarmee hij bedrijven helpt met hun teambuildingbeleid de Duitse markt veroveren. In Duitsland bestaat er nog geen B2B platform zoals dat van Funkey. De ideale timing dus om de Duitse HR en eventmanagers te ontzorgen met zijn tool.

afbeelding
Oost-Vlaanderen
Nieuws

4 vragen over de DACH markt voor tech scale-up Factry

Factry , een Gentse start-up, capteert de (sensor) data die vrij rondzweeft in het industriële proces en maakt deze data beschikbaar aan de gehele organisatie om de efficiëntie, betrouwbaarheid en effectiviteit van het proces te ondersteunen en te verbeteren. De volgende stap voor Factry? De DACH markt ontdekken en hiervoor is München de perfect uitvalbasis.

Tech@venture München
Oost-Vlaanderen
Nieuws

4 tips van Guardsquare om succesvol door te breken in de DACH markt

Voka Tech@venture München bestaat uit een intensief voortraject, waarin we tech scaleups alle omkadering geven die ze nodig hebben om de DACH markt te betreden. Na enkele weken, is het nu tijd voor het echte werk: München verkennen en leren van andere scaleups die het ons voor deden!

München Tech@venture
Voka nationaal
Nieuws

Vlaamse tech scale-ups veroveren München

Voka trekt met een groep van veelbelovende tech scale-ups naar München en onderzoekt via het Voka Tech@venture traject samen met hen hoe ze hun internationale groei naar de DACH regio verder kunnen stimuleren. 

Voka Tech@venture in New York
Antwerpen-Waasland
Nieuws

'Je moet het ijzer smeden wanneer het heet is'

Niemand kan geloven dat we hier nog maar drie dagen zijn. Er is al zo ontzettend veel gebeurd dat het aanvoelt of dat we hier al een week zijn. Vandaag was daar niet anders in.

Hans Simillion van Alberts op Voka Tech@venture
Antwerpen-Waasland
Nieuws

Go big or stay home

Bij de start van dag 2 begon hebben we ontdekt dat ook de subway in NY wel eens op zich kan laten wachten. Een wandeling over Times Square en een metroritje later, zijn we aangekomen in Wall Street. Hier start onze tweede dag.

Tech@venture @ New York
Antwerpen-Waasland
Nieuws

" Hitting the ground running"

Vandaag was de eerste échte dag van onze US-week. Een lang traject voorafgaand aan deze reis moest ons alvast voorbereiden, zodat we wisten wat te verwachten en waar op te focussen. Voor Metamaze specifiek bereiden we onze internationale expansie voor, die van start zal gaan in 2023.

tech@venture New York
Antwerpen-Waasland
Nieuws

Vlaams tech boost haar business in de Big Apple

Het start-up ecosysteem in New York groeit snel en de tech sector is gewaardeerd op meer dan 147 miljard dollar. New York is dus de perfecte hub om een vestiging te openen om de Noord-Amerikaanse markt te veroveren en US venture capital op te halen voor Vlaamse scale-ups.