Skip to main content
Voka Community -

Voka | Brugge

Seminarie: Btw & douane - de belangrijkste raakvlakken toegelicht
Opleiding - Afgelopen - On- en offline

Seminarie: Btw & douane - de belangrijkste raakvlakken toegelicht

Vanuit de ervaring van de gastsprekers wordt een praktische kijk gegeven op de handel van uw onderneming met derde landen en dit vanuit een douane- en btw-perspectief. Vertrekkend vanuit een opfrissing van de basisbeginselen gaan we graag in op de do's and don'ts bij handel met derde landen.

Lab: Bouwstenen van een financieel plan
Opleiding - On- en offline

Lab: Bouwstenen van een financieel plan

Stap per stap uw eigen financieel plan ontwikkelen en een onderbouwde dialoog kunnen aangaan met uw boekhouder? Vertaal uw ondernemersidee naar een sterk financieel plan. Dit Lab stoomt u klaar voor een goede financiële start!

Vokafé O-Forty
Netwerking

Vokafé O-Forty

Elke eerste donderdag van de maand tovert Voka West-Vlaanderen de hub in O-Forty om tot een Vokafé. Leden kunnen er op een ontspannen, informele manier kennismaken met andere ondernemers uit de regio.

Rusland
Opleiding - On- en offline

Beyond Borders Rusland

Mercurio Beyond Borders is er voor ondernemingen die al internationaal actief zijn en die nieuwe markten willen veroveren of er hun positie lokaal willen versterken. In deze Beyond Borders Rusland begeleiden wij u samen met verschillende experten in de Russische markt en sluit u het traject af me

Lab: Groeien door overnames
Opleiding

Lab: Groeien door overnames

We maken u tijdens dit lab wegwijs in de wereld van mergers and acquisitions (M&A). Wat zijn de do’s en don’ts? Wat zijn de bouwstenen en valkuilen van een waarderingsproces? Hoe verloopt een due diligence-proces en hoe kan de overname gefinancierd worden?

Customs Academy
Opleiding

Customs Academy: Havenbedrijven Zeebrugge

Internationale handel is bij veel ondernemingen niet meer weg te denken. Maar ondernemen buiten de EU-landsgrenzen vereist vaak kennis van douanematerie. In dit traject maakt u kennis met de belangrijkste douaneconcepten om de douanematerie (nog beter) te beheersen.

Voka Hotspot: O-Forty
Netwerking

Voka Hotspot: O-Forty

De Voka Hotspots bieden een perfect recept om op korte tijd en op een informele manier 15 tot 20 nieuwe contacten te leggen en te linken met tal van bedrijven uit uw regio.

Vokafé Innovatie
Netwerking

Vokafé Innovatie

Elke eerste donderdag van de maand tovert Voka West-Vlaanderen de hub in O-Forty om tot een Vokafé. Leden kunnen er op een ontspannen, informele manier kennismaken met andere ondernemers uit de regio. Het thema van deze editie: Innovatie.