Overslaan en naar de inhoud gaan
Map
Voka digihub opleiding in de metaverse
Voka nationaal
Nieuws

Experimenteren in de metaverse met Voka Digihub

De metaverse - dé hype van 2022 - is wel degelijk een realiteit. Als eerste Technology Career Center in België heeft ClimIT uit Leuven besloten om deze virtuele omgeving in te zetten om cursisten te ondersteunen bij het communiceren met elkaar en hun trainer. Dankzij Voka Digihub vonden zij in Thomas More Hogeschool in Mechelen de juiste kennispartner om hiervoor te experimenteren met VR-technologie.

Metaverse
Mechelen-Kempen
Nieuws

Ondernemen in de Metaverse. Dat doe je zo.

Meta-wat? Steven Spielberg zag al langer een toekomst in een virtuele wereld met zijn film Ready Player One. Maar wie had ooit gedacht dat sciencefiction werkelijkheid zou worden? Web 3.0 brengt daar verandering in. Ondertussen springen verschillende bedrijven op de digitale boot.

AI
Mechelen-Kempen
Nieuws

Heb je al aan Artificiële Intelligentie gedacht?

Meer en meer bedrijven zitten volop in de digitale transformatie. Dat wil zeggen dat ook meer en meer ondernemers met interesse de ontwikkelingen op het gebied van Artificiële Intelligentie volgen.

Exoskeletons ontlasten zwaar en repetitief werk
Mechelen-Kempen
Nieuws

Betrek je medewerkers bij digitale groei

Digitalisatie en automatisatie kan je niet meer wegdenken uit onze samenleving. Ook binnen je bedrijf kan je er niet meer omheen. Het is een middel om slimmer te ondernemen, om meer omzet te draaien, om kostbare tijd te besparen en om je klantentevredenheid te verhogen.

ai
Oost-Vlaanderen
Nieuws

AI4 Your Business brengt kruim AI-experts bij elkaar in Gent

Voka voerde bij meer dan 900 Vlaamse ondernemingen een digitale doorlichting uit. Die digitale quickscan levert een beeld op van hoe digitaal matuur onze ondernemingen zijn. Uit de resultaten blijkt dat er nog veel verbetering mogelijk is.