Overslaan en naar de inhoud gaan
Map
Starter in de kijker: Str8forward
Vlaams-Brabant
Nieuws

Starter in de kijker: Str8forward

Voor sommigen een droom, voor anderen wellicht een uitdaging, maar voor Arthur Gizzi en Katrien Jetten de realiteit: samen met je moeder/zoon aan het roer staan in de rekruteringswereld met hun bedrijf Str8forward.

Het Verschil tussen Zelfstandige in Hoofdberoep en Bijberoep: voor- en nadelen
FAQ

Het Verschil tussen Zelfstandige in Hoofdberoep en Bijberoep: voor- en nadelen

Als je overweegt om zelfstandig ondernemer te worden in België, moet je een belangrijke beslissing nemen: ga je voor het statuut van zelfstandige in hoofdberoep of bijberoep? Deze keuze zal aanzienlijke gevolgen hebben voor je financiële situatie, sociale zekerheid en algemene levensstijl. In dit artikel zullen we het verschil tussen deze twee statuten onderzoeken en de voor- en nadelen ervan bespreken.

Een Succesvolle Start: hoe je een zaak start als beginnende ondernemer
FAQ

Een Succesvolle Start: hoe je een zaak start als beginnende ondernemer

Het starten van een eigen zaak is een opwindende en uitdagende onderneming. Als startende ondernemer sta je aan het begin van een reis vol mogelijkheden en kansen. Het is echter ook een reis die goed doordacht en zorgvuldig gepland moet worden. In dit artikel delen we belangrijke stappen en inzichten voor startende ondernemers om met vertrouwen aan hun zakelijke reis te beginnen. 

cheatah
Vlaams-Brabant
Nieuws

Zondigen zonder zonde - de lancering van koekjesmerk Cheatah

Je krijgt maar een kans om je product in de markt te zetten. Met deze gedachte in het achterhoofd bedacht diabetespatiënte en verpleegster Helga Walschot samen met een branding bureau een heel concept rond haar “guilt free cheats”: de Cheatah koekjes.

Stein Dedobbeleer
Vlaams-Brabant
Nieuws

MIAA: architect geeft persoonlijk meubeladvies op maat

Architect en meubelontwerper Stein Dedobbeleer startte in september 2021 met MIAA (Meubel Interieur & Architectuur Advies). Hij onderscheidt zich van concurrenten door persoonlijk advies te geven aan particulieren én bedrijven over meubels die het best in een ruimte en bij de gewoontes van de gebruiker passen. Stein brengt een bezoek aan de consument en maakt voorstellen op maat van de klant door out of the box te denken. 

Ouassari
Vlaams-Brabant
Nieuws

“Starters moeten dromen, durven en doen!”

Tijdens Vliegende Starters op 10 maart 2022 krijg je samen met andere starters in het ondernemerslandschap een unieke kijk op de lessen en uitdagingen van ervaren ondernemers en de trends binnen het wereldje. Zij deden het jou immers voor. De keynote krijg je van Ibrahim Ouassari van Molengeek.