Skip to main content
Woonbox
Nieuws

Kwaliteitsvolle, modulaire en herbruikbare woningen in leegstand

‘Hoe kunnen we leegstaande kantoorgebouwen herbestemmen naar woningen?’ Uit die vraag kwam het idee voor een soort ‘box-in-the box’ en WoonBox was geboren. Alles draait om modulaire en kwaliteitsvolle woningen die tijdelijk onderdak bieden aan zij die het nodig hebben en die daarna op andere plekken heropgebouwd kunnen worden. Naast onderdak, krijgen de WoonBox-bewoners ook actieve begeleiding om uit de armoede te geraken.

Nikita
Nieuws

Inkopen van op afstand

Nikita Lathouwers: ondernemer, starter, durver. Middenin de coronacrisis nam ze de grote sprong in het diepe en zette ze haar eigen bedrijf ‘Shopplett’ op poten.

JDI in de kijker
Nieuws

Binnenkijken bij … JDI

Omdat iedereen graag al eens binnenkijkt bij anderen, gaan we elke maand op bezoek bij een ondernemer met een kantoor dat uit de band springt.

Ondernemen vanuit de passie om te helpen
Nieuws

Ondernemen vanuit de passie om te helpen

Locaties virtueel tot leven brengen, dat is wat Tim Leyn met zijn bedrijf Storygraaf doet. Zijn ondernemingsdrang ontstond vanuit de behoefte om mensen rondom hem te helpen.

De wijsheid van DCwise
Nieuws

De wijsheid van DCwise

Philippe Wingels en Jan Baert startten recent DCwise op. Hun slogan maakt meteen hun business duidelijk: ‘We help you transform your warehouse’.

L'Offis
Nieuws

L'Offis in your office

Bianca Huygelen is zaakvoerster van L’Offis. Haar startup is gespecialiseerd in het aanbieden van administratieve ondersteuning bij kmo’s en zelfstandigen. En dat kan op veel verschillende manieren. “Administratieve ondersteuning is vaak veel ruimer dan mensen denken. Zo komen we ter plaatse om een aantal uur te helpen met alle mogelijke administratieve taken die je maar kan bedenken…

Place Préférée Vlaams-Brabant: ARTKOM
Nieuws

Place Préférée Vlaams-Brabant: ARTKOM

Voor de nieuwe Place Préferée trekken we naar ARTKOM, in de voormalige conservenfabriek van Marie Thumas aan de Leuvense Vaart, een plaats die geschiedenis ademt en waar het oude zich v

teaser Sven Nys
Nieuws

Van veldrijder naar ondernemer

Op 24 april vond het evenement ‘Vliegende starters’ plaats. Een publiek van startende ondernemers kreeg die dag een lezing van Sven Nys, de gekende veldrijder, over ondernemen.