Skip to main content
Mercurio Beyond Borders Rusland
Opleiding - Afgelopen - On- en offline

Mercurio Beyond Borders Rusland

In deze Beyond Borders Rusland begeleiden wij je samen met experten in de Russische markt zodat je weet hoe je (toekomstige) Russische handelspartners/klanten het best benadert.

Mercurio: Go International 4 Services 2022
Project

Mercurio Go International 4 Services

Jij kan met jouw bedrijf meerdere strategieën hebben om je exportpositie te behouden en te verstevigen. Zo kan je er voor kiezen om nieuwe buitenlandse markten aan te boren, het klantenbestand in bepaalde markten uit te breiden of 'simpelweg' de verkopen naar bestaande klanten toe te laten nemen. Heeft jouw onderneming nood aan een internationale strategie met de focus op de dienstensector?

Mercurio Go International Vlaams-Brabant
Project - On- en offline

Mercurio Go International

Wil je met je bedrijf exporteren naar het buitenland? Ben je een ondernemer met weinig internationale ervaring die net gestart is met export? Heeft jouw onderneming nood aan een internationale strategie? Dan ben je bij Mercurio Go International aan het juiste adres.

Mercurio Go International
Project

Mercurio Go International 4 Products

Internationaliseren is een hele opgave, waarbij u best wat ondersteuning kan gebruiken. Deze kan u vinden bij Mercurio Go International. Dit intensief traject helpt bedrijven bij het opstellen van een internationale strategie én een concreet stappenplan.