Overslaan en naar de inhoud gaan
Map
Praag
Vlaams-Brabant
Nieuws

Waarom zakendoen in Tsjechië?

Internationaal ondernemen brengt heel wat uitdagingen met zich mee. Onze Mercurio Global Ambassadors gaan tot het uiterste om jouw onderneming in haar buitenlandse avonturen te ondersteunen. Deze keer stellen we je voor aan Bart De Bruycker, CEO van Dirac Industries, fabrikant en verdeler van elektrische verwarmingselementen, schakelkasten en metaalbewerking, met productiefaciliteit in Tsjechië. 

Nicolas Wibo van Vlassenroot - Global Ambassador
Vlaams-Brabant
Nieuws

Nicolas Wibo van Vlassenroot - Global Ambassador voor Polen

Nicolas Wibo werkte tweeëneenhalf jaar bij een Brussels auditkantoor voor hij in 2014 toetrad tot Ateliers Vlassenroot. Eerst was hij twee jaar werkzaam als management trainee in Vlassenroot Polen, de grootste buitenlandse vestiging van het staalverwerkingsbedrijf. Sinds 2016 is hij aankoopverantwoordelijke bij Vlassenroot Group, en sinds vorig jaar is hij er ook verantwoordelijk voor de sales, samen met zijn schoonbroer Olivier Blontrock. Nicolas’ ervaring in Polen, maakt van hem de geknipte Global Ambassador voor het land!

Johan Blondeel van Adley - Global Ambassador
Vlaams-Brabant
Nieuws

Johan Blondeel van Adley - Global Ambassador

Johan Blondeel was 4 jaar country manager bij Janssen Pharmaceutica en bijna 20 jaar actief binnen het Britse BP Chemicals – eerst als sales manager polymers Benelux, nadien als general manager PTA-Europe en tot slot als commercieel directeur chemicals Europe – voor hij in 2006 eigenaar en managing director werd van Adley Adhesives. Door zijn jarenlange ervaring in het Verenigd Koninkrijk en kennis van de plaatselijke cultuur is hij de ideale Global Ambassador voor het land.

Jo Vandebergh van Bringme - Global Ambassador
Vlaams-Brabant
Nieuws

Jo Vandebergh van Bringme - Global Ambassador Nederland & Frankrijk

Al in 2006, toen E-commerce nog voet aan de grond moest krijgen in België, hield Jo Vandebergh zich al bezig met de vraag: “hoe kunnen bewoners hun online bestellingen en boodschappen ontvangen als ze niet thuis zijn?” Met de oprichting van Bringme zorgde hij enkele jaren later voor de oplossing.

Laurence
Vlaams-Brabant
Nieuws

Laurence Carels van CDM - Global Ambassador

Laurence Carels is sinds juni dit jaar CEO van CDM en is ondertussen al 13 jaar aan de slag in het familiebedrijf. Ze heeft een enorme kennis in internationaal ondernemen en weet wat het is om een bedrijf in een ander land op te zetten.

Kurt Leuridan van Tokai Optecs - Global Ambassador
Vlaams-Brabant
Nieuws

Kurt Leuridan van Tokai Optecs - Global Ambassador

Kurt Leuridan is sinds 2004 CEO bij Tokai Optecs. Een opmerkelijk verhaal, want in 2004 verwerft Kurt Leuridan de aandelen van Tokai Optecs, een Belgisch-Japanse joint venture uit Tienen.

De gevolgen van de Brexit voor uw bedrijf
Vlaams-Brabant
Nieuws

De gevolgen van de Brexit voor uw bedrijf

Op het historische referendum van 23 juni 2016 stemde net geen 52% van de Britten om uit de Europese Unie te stappen. Op 31 januari 2020 was het dan uiteindelijk zover… Het Verenigd Koninkrijk maakt geen deel meer uit van de Europese Unie.