Skip to main content
Nicolas Wibo
Nieuws

Nicolas Wibo van Vlassenroot - Global Ambassador Polen

Nicolas Wibo werkte tweeëneenhalf jaar bij een Brussels auditkantoor voor hij in 2014 toetrad tot Ateliers Vlassenroot. Eerst was hij twee jaar werkzaam als management trainee in Vlassenroot Polen, de grootste buitenlandse vestiging van het staalverwerkingsbedrijf. Sinds 2016 is hij aankoopverantwoordelijke bij Vlassenroot Group, en sinds vorig jaar is hij er ook verantwoordelijk voor de sales, samen met zijn schoonbroer Olivier Blontrock. Nicolas’ ervaring in Polen, maakt van hem de geknipte Global Ambassador voor het land!

Blondeel
Nieuws

Johan Blondeel van Adley - Global Ambassador Verenigd Koninkrijk

Johan Blondeel was 4 jaar country manager bij Janssen Pharmaceutica en bijna 20 jaar actief binnen het Britse BP Chemicals – eerst als sales manager polymers Benelux, nadien als general manager PTA-Europe en tot slot als commercieel directeur chemicals Europe – voor hij in 2006 eigenaar en managing director werd van Adley Adhesives. Door zijn jarenlange ervaring in het Verenigd Koninkrijk en kennis van de plaatselijke cultuur is hij de ideale Global Ambassador voor het land.

Suyin Aerts
Nieuws

Suyin Aerts - Global Ambassador Duitsland

Na een carrière als professionele balletdanseres, een baan als actrice en presentatrice voor de Belgische televisie en enkele jaren in de mode-industrie, besloot Suyin Aerts haar atypische carrière ve

Mercurio logo
Nieuws

Go international met onze Global Ambassadors

Internationaal ondernemen brengt een pak vragen met zich mee. Samen met onze Mercurio Global Ambassadors gaan wij tot het uiterste om jouw onderneming internationaal te steunen.

Enquête Belgian Chambers/Eurochambers
Nieuws

Enquête Belgian Chambers/Eurochambers

Elk jaar organiseert EUROCHAMBRES, de vereniging van Europese Kamers van Koophandel, haar European Economic Survey, een bevraging naar het ondernemersvertrouwen bij de Europese bedrijven.