Skip to main content

Nieuws

Gunther D'hondt
Nieuws

Brexit - Wat brengt de toekomst?

Het maandenlang aanslepen van de brexitsaga bezorgde vele Vlaamse ondernemers al heel wat slapeloze nachten. Welke impact kan deze ingrijpende gebeurtenis op de bedrijfsomzet hebben?

brexit
Nieuws

BREXIT ADVISORY BOARD 2.0.

Om ondernemers zo goed mogelijk te begeleiden na Brexit op 01/01/2021, lanceert Voka - KvK Mechelen-Kempen een tweede ‘Brexit Advisory Board’. Eén-op-één-advies dankzij een team van 8 experten.

brexit
Nieuws

Vanaf nu één-op-één-advies voor al je brexit-vragen bij Voka Mechelen-Kempen

Om ondernemers zo goed mogelijk op de gevolgen van de Brexit voor te bereiden, lanceert Voka - KvK Mechelen-Kempen een ‘Brexit Advisory Board’. Eén-op-één-advies voor als je met vragen zit. Wat gaat dit voor mijn export betekenen? Welk keuringsattest is er straks nodig? En krijg ik mijn goederen nog ter plaatse? Een team van vijf experten staat klaar.

Brexit-webinar
Opinie

Brexit: omvattend akkoord niet in zicht

Waar de brexit-discussie top of mind was in heel wat Europese hoofdsteden in het begin van dit jaar, werd deze uitdaging steeds meer naar de achtergrond verschoven om volop te kunnen focussen op de be

31 januari
Nieuws

De brexit: wat nu?

Na een lange en vermoeiende rit, is het eindelijk zo ver: het Verenigd Koninkrijk zal op 31 januari werkelijk de Europese Unie verlaten.