Skip to main content
antilopedebie
Nieuws

Antilope De Bie eerste genomineerde voor Voka Prijs Ondernemen 2021

Drukkerij Antilope De Bie, in Duffel, is het eerste bedrijf dat genomineerd is voor de Prijs Ondernemen 2021 van Voka Mechelen-Kempen. In totaal zullen negen bedrijven in de regio meedingen naar de prijs. Op 30 september kennen we de winnaar. "Dit raakt ons enorm.

vandessel75
Nieuws

75 jaar Van Dessel Insurance Brokers

Makelaarskantoor Van Dessel Insurance Brokers blaast dit jaar 75 kaarsjes uit. In die periode groeide het familiebedrijf uit van een klein kantoortje in Berlaar tot het grootste makelaarskantoor in de regio.

Esmeralda Peleman
Nieuws

Eerste genomineerde voor Prijs Ondernemen bekend

Peleman Industries, uit Puurs-Sint-Amands, is het eerste bedrijf dat is genomineerd voor de Prijs Ondernemen 2019 van Voka - Kamer van Koophandel Mechelen-Kempen. Ze zullen de Voka Lokaal-afdeling Klein-Brabant/Vaartland vertegenwoordigen.

Prijs Ondernemen 19
Nieuws

Wint jouw bedrijf de Prijs Ondernemen 2019?

Voor de Prijs Ondernemen van Voka - Kamer van Koophandel Mechelen-Kempen zetten we dit jaar het concept op z'n kop. We gaan 9 winnaars - in hun eigen bedrijf - compleet verrassen. De zaakvoerders weten van niets.

newyear@voka 2019 neteland
Nieuws

Lokaal Ondernemersnetwerk Neteland zet het nieuwe jaar in

Afgelopen donderdag 24 januari organiseerde LON Neteland, één van de 9 lokale ondernemersnetwerken van Voka - KvK Mechelen-Kempen, haar jaarlijkse nieuwjaarsreceptie. Aanwezigen uit de regio's Berlaar, Duffel, Lier en Nijlen klonken samen op het nieuwe jaar.