Skip to main content
Voka Community -

Voka Lokaal Mechelen-Kempen

Esmeralda Peleman
Nieuws

Eerste genomineerde voor Prijs Ondernemen bekend

Peleman Industries, uit Puurs-Sint-Amands, is het eerste bedrijf dat is genomineerd voor de Prijs Ondernemen 2019 van Voka - Kamer van Koophandel Mechelen-Kempen. Ze zullen de Voka Lokaal-afdeling Klein-Brabant/Vaartland vertegenwoordigen.

Prijs Ondernemen 19
Nieuws

Wint jouw bedrijf de Prijs Ondernemen 2019?

Voor de Prijs Ondernemen van Voka - Kamer van Koophandel Mechelen-Kempen zetten we dit jaar het concept op z'n kop. We gaan 9 winnaars - in hun eigen bedrijf - compleet verrassen. De zaakvoerders weten van niets.

nieuwjaarsreceptie lon kempen west
Nieuws

Fotoverslag nieuwjaarsreceptie LON Voka Kempen West (10/10/2019)

Afgelopen donderdag organiseerde Voka Kempen West, één van de 9 Lokale Ondernemersnetwerken van Voka - KvK Mechelen-Kempen, haar nieuwjaarsreceptie. Het was voor de aanwezigen hét moment om te sleutelen aan hun relaties met collega-ondernemers en plannen te maken voor het nieuwe jaar.

thegaragenieuwjaarkempenwest
Nieuws

Voka Kempen West toost op 2018 in The Garage

Dankzij de nieuwjaarsreceptie van Voka Kempen West maakten ruim 80 ondernemers uit de regio Grobbendonk, Herentals, Herenthout en Vorselaar van Verloren Maandag de eerste echte vlekkeloze maandag van 2018.

Voka Kempen West op bezoek bij Intracto
Nieuws

Voka Kempen West op bezoek bij Intracto

Voka Kempen West ging dinsdag op bezoek bij Intracto in Herentals. Dit is de winnaar van de LON-award 2017 en van de eenmalige Prijs Innovatie. Bekijk hier het fotoverslag.

Neem de Bleckmann Bus
Nieuws

Neem de Bleckmann Bus

Sinds afgelopen week rijdt er dagelijks op weekdagen voor de ploegen van 6u, 8u, 9u en 14 u een bus van en naar Bleckmann.

Bedrijfsbezoek ZKW
Nieuws

Voka Kempen West bezoekt ZKW

Naar aanleiding van haar 50e verjaarjaardag nodigde het maakbedrijf ZKW uit Herentals de ondernemers van LON Kempen West uit voor een inspirerend bedrijfsbezoek met feestelijke receptie. Bekijk hier het fotoverslag.

Intracto
Voka-Persbericht

Intracto winnaar LON-award Voka Kempen West

Intracto uit Herentals is door het bestuur van Voka Kempen West verkozen tot winnaar van de LON-award Voka Kempen West 2017. Voorzitter Frederick Jonckheere maakte dit nieuws bekend tijdens de nieuwjaarsreceptie van het lokale ondernemersnetwerk op Verloren Maandag.