Overslaan en naar de inhoud gaan
Map

Voka Lokaal Mechelen-Kempen

Bedrijf uit Beerse krijgt award voor regio 'Midden Kempen'
Mechelen-Kempen
Nieuws

GR Technics tweede kanshebber voor Voka Prijs Ondernemen 2023

GR Technics uit Beerse is de tweede kanshebber voor de Voka Prijs Ondernemen 2023. De naam is zonet onthuld door Voka Mechelen-Kempen. Voor hun regio krijgen ze nu al de 'Voka Lokaal-award Midden Kempen'. GR Technics is al sinds 2005 Europese pionier in het maken van mobiele licht- en cameramasten.

Brouwerij Het Nest wil nog meer uitvliegen
Mechelen-Kempen
Nieuws

Brouwerij Het Nest wil nog meer uitvliegen

Met een jaarlijkse productie van 600.000 liter bier – goed voor 1,8 miljoen flesjes en een omzet van 1,5 miljoen euro is brouwerij Het Nest uit Oud-Turnhout al een tijd geen klein brouwertje meer.

Colac is een Kempens succesrecept
Mechelen-Kempen
Nieuws

Colac is een Kempens succesrecept

Colac – producent van ijspasta’s, dessertsauzen en fruitbereidingen uit Beerse – is een bedrijf waarover je waarschijnlijk nog nooit gehoord hebt, maar waarvan de producten door mensen overal ter wereld zonder het te weten regelmatig genuttigd worden.

JLABS in Beerse
Mechelen-Kempen
Nieuws

Eerste Europese JLABS-incubator opereert vanuit Beerse

Johnson & Johnson – het moederbedrijf van Janssen Pharmaceutica in Beerse – is een wereldwijd gezondheidsconcern dat voorop gaat op het gebied van innovatie. Wat onderzoek en ontwikkeling betreft beschikken ze zelf over een enorme expertise, maar het bedrijf weet dat je grote vooruitgang niet alleen kan realiseren.

stubbe
Mechelen-Kempen
Nieuws

Stubbe Draai- en Freeswerk mikt op Voka Prijs Ondernemen 2021

De vierde naam die volop meedingt voor de Voka Prijs Ondernemen 2021 is bekend. Het gaat om 'Stubbe Draai- en Freeswerk' uit Beerse. Ze krijgen ook meteen de Voka Lokaal-award, voor de regio Kempen Midden. "Dit komt totaal onverwacht.

Esmeralda Peleman
Mechelen-Kempen
Nieuws

Eerste genomineerde voor Prijs Ondernemen bekend

Peleman Industries (Puurs-Sint-Amands), is het eerste bedrijf dat is genomineerd voor de Prijs Ondernemen 2019 van Voka - Kamer van Koophandel Mechelen-Kempen. Ze zullen de Voka Lokaal-afdeling Klein-Brabant/Vaartland vertegenwoordigen. In totaal zullen 9 bedrijven meedingen naar de Prijs Ondernemen, op 26 september. Voor de eerste keer werden de winnende zaakvoerders in hun eigen bedrijf verrast door Voka.