Skip to main content
Map
Nieuwjaarsreceptie
Nieuws

Fotoalbum: Ondernemersclub H2O Nieuwjaarsreceptie

Op 25 januari trapte Ondernemersclub H2O het nieuwe ondernemersjaar af met meer dan 100 deelnemers en dat deed deugd na twee jaren afwezigheid. Ook dit jaar wil H2O blijven inzetten op het verdedigen van de belangen van hun leden en bedrijven uit Herk-de-Stad en Halen de kans geven om hun deuren te openen. 

Trixxo
Nieuws

Fotoalbum: Ondernemersclub Tongeren & Ondernemersclub Zuid-Oost Limburg bij Trixxo

Afgelopen donderdag was Ondernemersclub Tongeren te gast op de nieuwe hoofdzetel van Trixxo. Thomas Jeurissen, zoon van oprichter Luc, stelde het bedrijf voor en gaf een rondleiding door de kantoren. Tijdens een speeddate leerden we de collega's van Ondernemersclub Zuid-Oost Limburg kennen. Nadien was het gezellig netwerken in de bar met catering door Traiteur Mas en wijnen door OlioVino.

Flexorius
Nieuws

Fotoalbum: Ondernemersclub H2O breekt uit bij Flexorius & ING

Op 15 september waren we met 50 ondernemers te gast bij Flexorius & ING te Lummen waar onze 2 leden vorig jaar een vestiging openden. Katrien Vanrusselt van Flexorius gaf ons inzicht in hoe zij voor elk HR-vraagstuk een oplossing kunnen aanreiken. Jeroen Hermans van ING legde ons uit hoe voor hem en zijn vennoten persoonlijk advies en service centraal staan.    2 boeiende ondernemersverhalen in een mooie setting, een warme ontvangst en goede catering zorgden voor een geslaagde netwerkavond. 

Landgoed Altenbroek
Nieuws

Fotoalbum: Ondernemersclub Zuid-Oost Limburg bij Landgoed Altenbroek

Voor het eerst in de clubgeschiedenis trok onze Ondernemersclub naar Voeren waar we het wondermooie Landgoed Altenbroek ontdekten.    Xavier Cortenraedt van Chapeau Magazine interviewde onze 3 gastsprekers. Gregory Bouts van Landgoed Altenbroek deed de ambitieuze plannen van het domein uit de doeken en organiseerde een mooie rondleiding. Yannick Bouts van het Kasteel van Ordingen inspireerde ons over het streven naar perfectie in de hospitality en burgemeester Joris Gaens gaf ons een inzicht in het belang van toerisme voor de Voerstreek en beide Limburgen. 

Netwerkborrel
Limburg
Nieuws

Fotoalbum: Ondernemersclub ZOL Netwerkborrel

Vorige week verwelkomden wij 60 ondernemers en lokale politici op onze netwerkborrel bij Common Sense. We waanden ons even in Zuiderse sferen dankzij de kookkunsten van chef Rogier en zijn team en genoten van het optreden van de sfeermakers van de L&M-band. Voorzitter Ingrid Festjens opende de avond met een inspirerende speech en ere-voorzitter Mathieu Coenegrachts werd bedankt voor zijn jarenlange inzet voor het ondernemerschap in onze regio.

Bestuur OCZ
Limburg
Nieuws

Zonhovense ondernemers hebben nieuwe kopman

Na 3 jaar van noeste arbeid heeft Koen Evers van Befrako in Zonhoven, de voorzittershamer van de lokale ondernemersclub doorgegeven aan Davy Fraiponts. De zaakvoerder van het metaalverwerkende bedrijf is vastberaden om de relevantie van zijn vereniging hoog te houden. De ondernemersclub wordt ondersteund door Voka - KvK Limburg.

Nieuwjaarsreceptie
Nieuws

Fotoalbum: Nieuwjaarsreceptie Ondernemersclub Maaslandia

Ondernemersclub Maaslandia hief het glas tijdens haar ‘Allerlaatste Nieuwjaarsreceptie’ in Terland op het Center Parcs Resort Terhills. In aanwezigheid van Vlaams minister Lydia Peeters las voorzitter David Winkels namens het bestuur de nieuwjaarsbrief voor. 

 

roadtrip
Nieuws

Fotoalbum: Ondernemersclub Maaslandia op culinaire roadtrip

Op 14 oktober bezochten we met 35 ondernemers en directies van het onderwijs de bedrijven Agropolis in Kinrooi, YP Eurofix in As en Baeten Vinopolis in Maaseik.  Een sfeerverslag van deze culinaire en leerrijke roadtrip kan u via deze link vinden.