Overslaan en naar de inhoud gaan
Map
  • Community Vastgoed

Community Vastgoed

Community Vastgoed

Ben jij een professional uit de Limburgse vastgoedsector? Dan mag je niet ontbreken in onze Community Vastgoed ! 

De Community Vastgoed brengt alle sectorgenoten van de vastgoedwereld samen om een kern van expertise, kennis en ervaringsuitwisseling te vormen over vastgoed. Centraal staat het netwerken tussen sectorgenoten en dit op unieke of nieuwe locaties.

We laten het bouwteam aan het woord en we wisselen kennis en ervaringen uit. Soms met focus op architectuur, de visie van de bouwheer of de samenwerkingen. Of we bezoeken een stad en vernemen hun ontwikkelingsplannen enzovoort. Het zijn maar enkele van de boeiende onderwerpen.

Voor wie?

Lidmaatschap van de Community Vastgoed is persoonlijk en exclusief voor leden van Voka – Kamer van Koophandel Limburg. Er mogen per bedrijf maximum twee leden met het volgende profiel deelnemen: directieleden en/of beslissingsnemers. Het deelnemend bedrijf is vastgoed gerelateerd.

Stuurgroep

Voorzitter van het netwerk is Ed Somers (Vestio). Verder bestaat de stuurgroep uit Wim Degreef (ING), Bart Tans (Kolmont Woonprojecten), Patrick Koster (Uniq Wonen), Didier Appeltans (d&d architecten), Véronique Claessens (Stad Genk), Christopher Kumpen (Laud), Koen Nulens (LRM), Danny Somers (Som Projects), Toon Geusens (Stad Hasselt), Vicky Dethier (Dethier nv), Ronald Hoebers (Provincie Limburg).

Lidgeld

Het lidgeld bedraagt € 720,00 (excl. btw) per werkingsjaar, dat loopt van september tem juni. 

Inschrijven kan hier!

 

Wouter Vanlee

Wouter Vanlee

Senior coördinator partnerships