Skip to main content
Map
  • Community Vastgoed

Community Vastgoed

Ben jij een professional uit de Limburgse vastgoedsector? Dan mag je niet ontbreken in onze Community Vastgoed ! 

De Community Vastgoed brengt alle sectorgenoten van de vastgoedwereld samen om een kern van expertise, kennis en ervaringsuitwisseling te vormen over vastgoed. Centraal staat het netwerken tussen sectorgenoten en dit op unieke of nieuwe locaties.

We laten het bouwteam aan het woord en we wisselen kennis en ervaringen uit. Soms met focus op architectuur, de visie van de bouwheer of de samenwerkingen. Of we bezoeken een stad en vernemen hun ontwikkelingsplannen enzovoort. Het zijn maar enkele van de boeiende onderwerpen.

Voor wie?

Lidmaatschap van de Community Vastgoed is persoonlijk en exclusief voor leden van Voka – Kamer van Koophandel Limburg. Er mogen per bedrijf maximum twee leden met het volgende profiel deelnemen: directieleden en/of beslissingsnemers. Het deelnemend bedrijf is vastgoed gerelateerd.

Stuurgroep

Voorzitter van het netwerk is Ed Somers (Vestio). Verder bestaat de stuurgroep uit Wim Degreef (ING), Bart Tans (Kolmont Woonprojecten), Patrick Koster (Groep GL), Didier Appeltans (d&d architecten), Véronique Claessens (Stad Genk), Christopher Kumpen (Steps Real Estate), Koen Nulens (LRM) Danny Somers (Som Projects), Lotte Poncelet (Stad Hasselt), Vicky Dethier (Dethier nv), Leen Coenegrachts (Provincie Limburg).

Lidgeld

Het lidgeld bedraagt € 625,00 (excl. btw) per werkingsjaar, dat loopt van september tem juni. 

Inschrijven kan hier!

 

1. Community-events

Deze bijeenkomsten zijn inbegrepen in het lidmaatschap van de community Vastgoed. De overige activiteiten worden of gratis of (deels) betalend aangeboden. Iedereen die lid is van de community mag hierop aanwezig zijn. 

Datum Thema
Woensdag 19/10/2022 Economische uitdagende tijden in de bouw - uitdagingen en opportuniteiten
Dinsdag 29/11/2022 Winterborrel @UAU Collectiv
Donderdag 04/05/2023  Nieuw woonbeleid stad Hasselt rond betaalbaar wonen
Donderdag 22/06/2023 Zomerborrel TerHills

 

 

 

2. Sectormomenten

Doorheen het jaar organiseren we verschillende sectormomenten, dit is voor een beperkt aantal deelnemers of een specifieke doelgroep van de leden.

Datum Thema
Dinsdag 29/11/2022

Bezoek aan Europees Parlement in aanwezigheid van Hilde Vautmans

Donderdag 27/04/2023 Bezoek aan Bouwcampus Diepenbeek met gedeputeerde Tom Vandeput en Noël Slangen
3. Missie

Missiereis Kaapstad : 10-15 mei 2023

 

Inschrijven kan hier! 

Wouter Vanlee

Wouter Vanlee

Senior coördinator partnerships