Overslaan en naar de inhoud gaan
Map
  • Apzi - Voka West-Vlaanderen

Apzi - Voka West-Vlaanderen

Apzi - Voka West-Vlaanderen

Samen vertegenwoordigen Apzi en Voka West-Vlaanderen de 320 havengerelateerde bedrijven ten aanzien van politici en stakeholders en ijveren we voor een ondernemingsvriendelijk klimaat dat de havenbedrijven in Zeebrugge ondersteunt in hun verdere groei.
banner Apzi-Voka West-Vlaanderen

 

In januari 2021 werd een nieuwe stap gezet in de alliantie Apzi - Voka West-Vlaanderen en is overgeschakeld naar één geïntegreerd lidmaatschap.

Daardoor zijn West-Vlaamse havenbedrijven lid van zowel APZI als van Voka West-Vlaanderen.

Apzi - Voka West-Vlaanderen ...

  • Verdedigt de belangen van de bedrijven in Zeebrugge en ijvert voor een gunstig fiscaal en bedrijfsvriendelijk klimaat (mobiliteit, infrastructuur, arbeidsmarkt, etc). Daartoe onderhouden we nauwe contacten met de lokale, regionale en nationale overheden.
  • Bezorgt jou een hele lading aan kennis, advies en expertise.
  • Brengt de bedrijven bijeen rond verschillende topics. Elk voorjaar en najaar ontwikkelen we een aanbod aan maritieme opleidingen, op maat van de bedrijven in Zeebrugge.
  • Organiseert boeiende en kwalitatieve netwerkevenementen die de leden dichter bij elkaar brengen zoals portlunches, recepties, bedrijfsbezoeken, port golf day.
  • Communiceert en informeert via verschillende kanalen over onze activiteiten.

Waarom kiezen voor Apzi-Voka?

Belangenbehartiger

We wegen op het beleid en zetten dossiers op de agenda die er toe doen, en dat op lokaal, Vlaams, federaal en internationaal niveau.

Kennispartner en dienstverlener

We ondersteunen jou als ondernemer en jouw ondernemende medewerkers bij al je vragen en noden. Bij ons vind je de know-how die je nodig hebt om je groeiambities vorm te geven. We organiseren maritieme opleidingen op maat van jouw bedrijf.

Trendwatcher

Fundamentele trends of snelle hypes in de maritieme wereld? We onderscheiden voor jou het ene van het andere. Zo heb je steeds een stapje voor en zorgen we voor sterke ecosystemen in onze haven.

Groeiversterker en matchmater

Je treedt binnen in een ruim netwerk van exportgerichte bedrijven. Tijdens onze activiteiten en netwerkevents verruim je je blik en kom je in contact met potentiële partners. We ondersteunen jouw internationale ambities.

Nieuws