Skip to main content
Map

Bryo speelt in op elke levensfase van de startende ondernemer. Daarom bieden we verschillende trajecten aan:
Bryo StandUp, Bryo StartUp en Bryo ScaleUp.

Wil je meer weten over het specifieke aanbod in jouw regio? Kom dan naar één van de inspiratiemomenten. Meer informatie vind je bij activiteiten en op de regiopagina's. Is je interesse gewekt? Neem dan zeker contact op met één van de coaches uit jouw buurt!

Bryo StandUp

Je bent een toekomstig ondernemer of groeistarter, vol ideeën maar zonder uitgekiend businessplan.

Voor wie?

Iedereen die goesting heeft om te ondernemen en nog niet concreet is opgestart. Samen verfijnen we je ideeën, buigen we ons over je businessmodel, je financieel plan, je sterktes en je zwaktes. Aan het einde van het traject heb je de nodige inzichten om de hamvraag te beantwoorden: "Doe ik het of doe ik het niet?"

Wat?

8 intensieve werkbijeenkomsten, gespreid over een drietal maanden: samen met een tiental andere ondernemers in spe en je coach werk je je ondernemingsplan uit.
Antwoord op je individuele vragen: er zijn opdrachten om zelf aan te werken. Met vragen kan je steeds bij je coach terecht.
Businessdates en events: je ontmoet klankbord-ondernemers en deelnemers aan Bryo-trajecten uit je regio. Het perfecte moment om antwoorden te zoeken op concrete vragen en het brede Bryo-netwerk te leren kennen.

Bryo Student StandUp

Bryo StandUp is er ook in een specifiek format voor studenten.

Bryo StandUp

Bryo StartUp

Je bent een ondernemer met groeipotentieel en bent reeds met je project gestart.

Voor wie?

Je bedrijf is uit de startblokken geschoten en dat houdt flink wat uitdagingen in. Je kan je prille ervaringen uitwisselen met je collega-ondernemers, geruggesteund door ervaringsdeskundigen die hun kennis met je delen. Samen omzeilen we de eerste klippen op je koers.

Wat?

Kick-off: je maakt kennis met de deelnemers uit je groep. Samen gaan we op zoek naar relevante thema's die het kader zullen vormen van de groepssessies. We brengen de uitdagingen van jou en je groep in kaart via de Bryoroos op het digitaal platform.
Themasessies: tijdens deze interactieve sessies met Bryo's uit je regio en specialisten worden specifieke thema's aangesneden.
Businessdates: je ontmoet klankbord-ondernemers die je verder kunnen helpen met je project.
Antwoord op je individuele vragen: je coach beantwoordt je vragen en kan je doorverwijzen naar experten uit het Voka-netwerk.
Netwerking, events en toegang tot het digitaal platform: contacten met andere deelnemers en coaches uit heel Vlaanderen. Dankzij het digitaal platform kan je ook online netwerken en je evolutie opvolgen.

Bryo StartUp

Bryo ScaleUp

Je hebt een marktklaar product. Jouw businessmodel heeft zichzelf reeds bewezen en het is bovendien schaalbaar.

Voor wie?

Momenteel realiseer je een omzet van minimaal €100 k/jaar. De komende jaren wil je die laten groeien tot meer dan €1000 k/jaar. Hoe trek je medewerkers aan? Hoe structureer je je verkoop? Wat met internationale groei? Je ambitie houdt tal van nieuwe uitdagingen in waar we samen voluit voor gaan.

Wat?

Coachingsessies: je komt regelmatig samen met je coach en je vertrouwensgroep van een tiental gelijkgestemde ondernemers uit je regio  rond samen afgelijnde thema's. Er is heel veel ruimte voor kennisuitwisseling en kruisbestuiving.
Netwerking, events en toegang tot het digitaal platform: contacten met andere deelnemers en coaches uit heel Vlaanderen. Dankzij het digitaal platform kan je ook online netwerken en je traject monitoren en opvolgen.
Individuele coaching, expertenraad: je kan je project in alle fasen aftoetsen. Je krijgt deskundige feedback en wordt gestimuleerd om concrete acties te ondernemen.

Bryo ScaleUp