Skip to main content
  • Ardo: Een goede oogst vraagt kennis en inspirerend teamwork

ardo

Ardo is een internationaal groeiend familiebedrijf met een expertise in vriesverse groenten, kruiden en fruit. Elke dag halen we het beste uit de natuur om gezonde voeding dichter bij de mensen te brengen. Passie en gedrevenheid zijn onze basisingrediënten, maar ook onze duurzame, mensgerichte aanpak en onze voeling met technologie maken het verschil.

Ardo wordt gesmaakt in alle uithoeken van de wereld en we hebben de wil en de ambitie om de referentie te blijven in de sector. Daarvoor gaan we graag aan tafel zitten met mensen die onze passie delen en die hun tanden willen zetten in een job met toekomst!

Enkele cijfers:

  • 4000 medewerkers
  • 1.1 miljard omzet
  • 21 sites in 9 landen (20 Europa / 1 Amerika)

Waarom zijn jullie JUMP-partner geworden?

Ardo gelooft in de nieuwe generatie en wij werken graag samen met ondernemende mensen die hun ideeën kunnen toepassen binnen onze onderneming. Wij zien via JUMP de ideale gelegenheid om contact te leggen met deze nieuwe generatie en hun jong ondernemingstalent te boosten. Wij hopen dan ook dat wij, als onderneming van het jaar 2018, jullie veel praktijkervaring kunnen bijbrengen en jullie kunnen inspireren voor de toekomst!

Ons eerste JUMP-evenement is de Crème de la Crème Campus Tour waar we met ijsjes naar verschillende campussen trekken. Welke wIJSheid willen jullie delen met de studenten? 

Een goede oogst vraagt kennis en inspirerend teamwork.

Wat wensen jullie de studenten het komende academiejaar toe? 

Let Ardo inspire you to do business together with us.