Skip to main content

Activiteiten

Roadtrip
  • Afgelopen
Netwerking

Roadtrip AgriFood & AgriTech

Ben je actief in AgriFood of AgriTech? Sta je met jouw onderneming open voor innovatie en ben je geïnteresseerd in de meest recente technieken?

Internationale marketing: the essentials
Opleiding

Internationale marketing: the essentials

Internationale marketing is een essentieel en snel evoluerend onderdeel van elke onderneming.  Het is een noodzakelijk instrument om uw producten of diensten bekendheid te geven en de sales te ve

Business Club Multinationals 2020
Project

Business Club Multinationals 2020

Deze Business Club Multinationals brengt Plant Managers, General Managers en CEO’s van West-Vlaamse vestigingen van multinationals met een HQ dat gelegen is buiten België samen in een alomvattend traject van zeven sessies.

Logo Kameracademie
  • Volzet
Opleiding

De nieuwe Incoterms 2020

Krijg het antwoord op jouw vragen tijdens dit seminarie met talrijke oefeningen en praktijkvoorbeelden

customs academy
Project

Customs Academy

Ondernemen buiten de EU vereist meer en meer de juiste kennis van douanezaken. Denken we maar aan de toenemende handelssancties, de steeds verscherpende focus op niet-fiscale verplichtingen zoals exportcontroles en niet in het minst de nakende Brexit.

Start2export2 Polen
Opleiding

Start2export2 Polen

Begeleidingstraject door Voka Oost-Vlaanderen en FIT    Polen (38 miljoen inwoners)  is de 6e grootste economie van Europa. Met name voor sectoren als voeding, bouw, logistiek, milieu, hernieuwbare energie, gezondheidswezen en IT biedt Polen voor Vlaamse bedrijven heel wat kansen.

china careers
Netwerking

China Careers

Zaken doen met China kan best uitdagend zijn. Dat is begrijpelijk. Er is namelijk een groot verschil tussen de werkwijze van West-Vlaanderen en dat van deze Aziatische grootmacht. Ons ChinaCareers Event op 31 maart 2020, kan u alvast aan een China-expert helpen!

ING
SD  Worx