Skip to main content
  • Activiteiten - Vlaams-Brabant - thema algemeen management

Activiteiten - Vlaams-Brabant - thema algemeen management

Zakendoen met China
Opleiding - Online

Zakendoen met China

China heeft één van de grootste en belangrijkste economieën ter wereld. De Chinese economie draait voornamelijk op export. Dat maakt het land sterk afhankelijk van de wereldwijde vraag naar producten, wat ook voor onze ondernemers heel wat kansen biedt. Welke zakelijke opportuniteiten zijn er precies, en waarop moet je zoal letten? Je ontdekt er alles over tijdens deze infosessie op 2 december!

DigiChambers 2.0: de digitale versie die je leven vergemakkelijkt
Opleiding - Online

DigiChambers 2.0: de digitale versie die je leven vergemakkelijkt

Telkens je certificaten afhalen bij de Kamer van Koophandel is tijdrovend. Maar wist je dat je jouw certificaten ook digitaal kan indienen? Met de online tool Digichambers 2.0 bespaar je jezelf een hoop tijd en werk! Benieuwd hoe het werkt? Tijdens deze gratis, online sessie leggen we het voor je uit.

Bouw je marketinggroeiplan in 3 dagen
Opleiding

Bouw je marketinggroeiplan in 3 dagen

Dat marketing belangrijk is voor de groei van je bedrijf, is geen geheim. Toch is het vandaag niet eenvoudig om een concreet en efficiënt marketinggroeiplan op te stellen. Zo moet je je weg zien te vinden in het kluwen aan kanalen, en lijken de mogelijkheden om aan lead generation te doen eindeloos. Dus waar start je? Je komt het allemaal te weten tijdens dit 3-delig kortlopend traject!

ING
Proximus
SD  Worx
Logo Premed
Logo Randstad