Skip to main content
  • Activiteiten

Activiteiten

Opleiding

Diversiteit als strategische keuze

Diversiteit als strategische keuze is de opleiding die volgt op de ondertekening van het Diversiteitscharter van Voka Antwerpen-Waasland. Samen met diversiteits- en inclusiecoach Talentree zetten we de lijnen uit voor divers en inclusief ondernemerschap.

Seminarie: Communiceren met impact
Opleiding

Seminarie: Communiceren met impact

De manier waarop je communiceert met je professionele contacten, zoals collega’s, klanten, leveranciers, onderaannemers,… bepaalt mee het succes van jezelf en het bedrijf waarvoor je werkt. Het is dan ook belangrijk om je eigen communicatiestijl door en door te kennen.

Atelier Carbon Footprint
Opleiding

Atelier Carbon Footprint

Klimaat is al jaren een 'hot topic'. Of je nu inspanningen levert omdat je een leefbaar klimaat wil achterlaten voor je nageslacht, je bedrijf wilt voorbereiden op milieubelastingen of de European Green Deal, of omdat je klanten ernaar vragen - ongeacht de beweegreden, het is hoog tijd voor actie! 

Hoe bepaal ik de goederencode van mijn product?
Opleiding

Hoe bepaal ik de goederencode van mijn product?

Het Harmonised System (HS) is een groot hulp bij internationale handelstransacties. Alleen is niet gemakkelijk om de werking ervan te doorgronden. Dankzij deze opleiding ben je zo mee en kan jouw onderneming heel wat voordelen doen door HS-codes op een efficiënte manier te gebruiken.

Groeien door overname
Opleiding

Groeien door overname

Heb je sterke groeiambities? En wil je deze voornamelijk realiseren door één of meerdere overnames? Bereid je voor op de ultieme kans en verwerf inzicht in het hele overnameproces

Assertief zijn kan je leren
Opleiding

Assertief zijn kan je leren

Assertiviteit is meer dan alleen jouw ideeën bij anderen ingang te laten vinden. Assertief zijn betekent dat je in staat bent om je eigen persoonlijkheid uit te drukken, zonder dat dit vijandigheid oproept. Het betekent dat je neen kan zeggen zonder dat je je schuldig voelt, het laat toe dat je vertrouwen hebt in jezelf en dat je probleemloos moeilijke beslissingen kan nemen.

branding
Opleiding

Boost jouw branding

Laat uw merk voor zich spreken door een ijzersterke, menselijke merkstrategie te ontwikkelen die in één oogopslag jouw verhaal vertelt! Hoe breng je dat tot leven? Dat kom je te weten in deze opleiding gegeven door branding expert Stef Verbeeck van Pavlov.

Lab Employer Branding
Opleiding

Lab Employer Branding

Leer hoe je vandaag zèlf succesvol talent kan aanwerven en behouden! Employer Branding is niet nieuw. Toch beseffen heel wat bedrijven nu pas het nut van een aantrekkelijk werkgeversmerk.

HR lab
Opleiding

Digital HR Lab

Hoe voer je vandaag een futureproof en digitaal HR-beleid? Het Digital HR Lab reikt je in 3 sessies alle nodige kennis aan om je HR-processen succesvol te digitaliseren.

ING
SD  Worx