Skip to main content
  • Activiteiten

Activiteiten

La Primavera
Netwerking - Afgelopen

Voka Voorjaarsfeest - La Primavera

Op het Voka Voorjaarsfeest ‘La Primavera’ brengen we de top van het Vlaamse bedrijfsleven en de politiek samen. Voor een nieuwe lente, én een nieuw geluid.  

HR Kameracademie
Opleiding - Afgelopen

Sociaaljuridische actualiteiten: vanaf mei 2022

Wil je mee zijn met de laatste wijzigingen binnen de arbeidswetgeving, sociale zekerheid of fiscaliteit? Blijf als personeelsverantwoordelijke van een grote onderneming up-to-date dankzij de maandelijkse infosessies.

Familio
Project

Familio

Dit groeitraject maakt de uitdagingen van beide generaties (overlaters en overnemers) bespreekbaar en bereidt hen voor op de overdracht van het familiebedrijf.

rappelbrieven
Opleiding - Online

Schriftelijk debiteurenbeheer: rappelbrieven

Onbetaalde facturen blijven een permanente zorg in het bedrijfsleven, zeker in crisistijd. De redenen waarom een klant laat betaalt, zijn zeer divers: financiële problemen, moedwil, klachten, eigen betaaltermijn …  Correct reageren op al deze ‘argumenten’ is niet altijd evident.

logo
Netwerking

Onder Ondernemers 2022

Geniet samen met andere ondernemers van een culinaire tour door vier Limburgse bedrijven! Met een groep gelijkgestemde ondernemers ontmoeten we elkaar bij één van de gastbedrijven. Een inspirerende blik achter de schermen en heerlijke topgerechten met aangepaste wijnen? Volgens ons het perfecte moment om samen te netwerken en elkaar weer te zien. 

plato
Infosessie

Boost your business met Plato!

Als zaakvoerder moet je van vele markten thuis zijn. Vandaag meer dan ooit. Kom daarom naar de infosessie op 16 mei 2022 en ontdek wat ons groeitraject Plato voor jou zou kunnen betekenen.

Workshop People Pack
Project - Volzet

Thematraject Welt: “Help! Ik vind geen medewerkers!” Versterk je recruiterskills via deze workshop.

“Help, Ik vind geen medewerkers!”, schreeuwt iedere onderneming op de dag van vandaag. Door de krapte op de arbeidsmarkt zitten we met de handen in het haar en lijkt de zoektocht naar geschikte medewerkers alleen maar groter. Zie jij door de bomen het bos niet meer? Heb je geen kwalitatieve instroom? Met de workshop 'hoe schrijf en verspreid je jouw vacatures?' zorgt People pack ervoor dat jouw recruiterskills up to date zijn! 

Bryo StartUp (Vlaams-Brabant) 2022
Activiteit

Bryo StartUp (Vlaams-Brabant) 2022

Als startende ondernemer ervaar je snel dat er heel wat uitdagingen komen kijken bij het uitbouwen van een succesvolle, eigen zaak. Dankzij Bryo StartUp krijg je een frisse kijk op je groeistrategie.

Te gast bij Renewi
Netwerking

Te gast bij Renewi

Renewi streeft ernaar het meest toonaangevende waste-to-productbedrijf te zijn door bij te dragen aan een duurzame samenleving voor hun belangrijkste stakeholders: klanten, medewerkers, lokale gemeenschappen en hun aandeelhouders.

Excel macro's
Opleiding

Excel macro's

Wil je je taken in Excel zo veel mogelijk automatiseren? Ontdek dan alles over macro's tijdens deze workshop. Wedden dat je werk nadien veel vlotter verloopt?

Voka Familio
Project - Volzet

Familio 2022

                                                        Na een succesvolle eerste editie van het herwerkte Familio-concept organiseert Voka – Kamer Van Ko

Infosessie duurzame financiering
Infosessie - Online

Infosessie duurzame financiering (GRATIS)

Is jouw bedrijf al klaar voor het volgende decennium? Investeren in de toekomst is belangrijker dan ooit. Helaas zijn dergelijke investeringen niet goedkoop. Ontdek welke mogelijkheden er bestaan om jouw duurzame projecten te financieren.

Innovatiecafé 2022
Netwerking - On- en offline

Innovatiecafé 2022

PhD Innovation Café 2022: wat kan jouw bedrijf uit doctoraatstudies halen? Het Innovatiecafé biedt je de kans om jonge onderzoekers te ontmoeten, in debat te gaan over innovatief onderzoek en de mogelijkheden voor samenwerking of aanwerving te exploreren.

Kennissessie Voka HC “Lessons learned pandemie voor welzijn en zorg”
Netwerking

Kennissessie Voka HC - Lessons learned pandemie voor welzijn en zorg

Deze uitzonderlijke Covid-19 periode heeft een zware impact waarbij elk facet van ons leven werd geraakt. Het zette o.a. ook de beperkingen van ons huidig zorgmodel op scherp én toonde de enorme veerkracht en creativiteit van de sector. In deze sessie bekijken we de belangrijkste lessen die we geleerd hebben.

ING
SD  Worx