Skip to main content
  • Activiteiten

Activiteiten

Bryo StartUp West-Vlaanderen 2021
Project - Afgelopen

Bryo StartUp West-Vlaanderen 2021

Als startende ondernemer ervaar je snel dat er heel wat uitdagingen komen kijken bij het uitbouwen van een succesvolle eigen zaak. Je wil je vaardigheden verscherpen en je verdiepen in verschillende domeinen maar je weet niet waar te beginnen?

opstart bryo voka startup
Project - Afgelopen

Bryo StartUp Oost-Vlaanderen: Kick-off oktober 2021

Je bent een ondernemer met groeipotentieel, je bent reeds met je project gestart en dat houdt flink wat uitdagingen in. In Bryo StartUp kan je je ervaringen uitwisselen met collega-ondernemers en je krijgt nieuwe inzichten van ervaren ondernemers en coaches. Zij delen met veel plezier hun kennis.

Plato Algemeen Management
Project - On- en offline

Plato Algemeen Management

Het klankbord bij uitstek voor elke ondernemer! Leren van en met elkaar in een sfeer van vertrouwen en geruggesteund door een ervaren peterteam: dat maken we waar in dit boeiend tweejarig traject.

Hybride sales, een niet te missen trend
Opleiding

Hybride sales, een niet te missen trend

Ontdek tijdens dit opleidingstraject hoe je hybride sales organiseert voor jouw bedrijf. Laat je hierbij begeleiden door een professional en inspireren door andere bedrijven die dezelfde uitdaging aangaan.

Seminarie: Omgaan met klachten en ontevreden klanten
Opleiding

Seminarie: Omgaan met klachten en ontevreden klanten

In kritiek zit muziek. Ok, maar hoe gaat u om met ontevreden klanten, en met de druk? Hoe zegt u diplomatiek “nee” zonder uw klant te verliezen? Dit praktisch seminarie met individuele oefeningen zorgt ervoor dat u dat voor uzelf een plaats geeft zonder dat u uw energie én uw klant verliest.

Seminarie: Vastgoedprojecten: financiering en structurering
Opleiding

Seminarie: Vastgoedprojecten: financiering en structurering

In dit dagseminarie werpen we een blik op het huidige vastgoedlandschap. We staan stil bij de klassieke én alternatieve financierings- en structureringsmogelijkheden bij het ontwikkelen van een vastgoedproject aan de hand van diverse praktijkcases.

Financiën kameracademie
Opleiding

Rappelbrieven: passé of net heel trendy?

Wil je je inningsgraad stevig verhogen? Wil je wanbetalers op een efficiënte manier aanmanen? Ontdek tijdens de workshop op 22 oktober 2021 de tips en tricks waarmee jij rappelbrieven schrijft die wél werken.

Sales Kameracademie
Opleiding

Sales in 1-2-3

In 3 halve dagen geven we je tips, tricks én persoonlijk advies over hoe je als beginnende verkoper of ondernemer je sales kan verbeteren. 

Infosessie: Corporate venturing als innovatieboost
Infosessie - Online

Infosessie: Corporate venturing als innovatieboost

Wil u innovatie binnenbrengen in uw bedrijf? Dan kan corporate venturing een manier zijn om te innoveren en een concurrentievoordeel op te bouwen. Kom er alles over te weten tijdens deze gratis online infosessie. 

Voka Business Roadtrip regio Druivenstreek
Netwerking

Voka Business Roadtrip regio Druivenstreek

Wil je op een verfrissende manier nieuwe contacten leggen binnen jouw regio? Dan is deze Voka Business Roadtrip op 22 oktober vast iets voor jou!  Het concept is eenvoudig: samen met een collega-ondernemer neem je plaats in een BMW en ga je al netwerkend de baan op. Halverwege de roadtrip hou je even halt om van plaats te wisselen en te genieten van een heerlijke ‘high noon tea’. Nadien begeef je je terug richting BMW Ginion Overijse, waar je nog een gezamenlijk netwerkmoment met aperitief opwacht.

Start2Export2 India
Project

Start2Export2 India

Heeft u geen of slechts beperkte ervaring op de Indiase markt? Dan is het begeleidingstraject ‘Start2Export2 India’ echt iets voor u. Voka West-Vlaanderen en Flanders Investment & Trade begeleiden u van nabij bij de eerste stappen op deze interessante en uitdagende markt.

ING
SD  Worx