Skip to main content
  • Activiteiten

Activiteiten

Voka Open Bedrijvendag
Netwerking - On- en offline

Voka Open Bedrijvendag

Elke eerste zondag van oktober openen sinds 1991 honderden bedrijven uit de meest uiteenlopende sectoren de deuren voor het grote publiek. Met honderdduizenden bezoekers is het event telkens weer een schot in de roos.

Handelsmissie Noord-Italië
Netwerking - Volzet

Inspiratiemissie Noord-Italië

In samenwerking met Leuven Mindgate organiseren we een economische missie naar de mooiste laars van Europa. Tijdens deze 4-daagse inspiratietrip strijk je neer in het Noorden van Italië, ook wel bekend als la Quadrilatero d'Oro.

tel aviv - tech@venture scale-up technologie
Netwerking

Tech@venture Tel Aviv

Schaal internationaal @Tel Aviv. Voka Tech@venture biedt - met de focus op een specifieke tech hotspots - begeleiding bij het opstellen van jouw actieplan door de drempels die groei afremmen weg te nemen. Wil jij jouw blik verruimen en je activiteiten uitbreiden richting Israël? Kom er alles over te weten tijdens interactieve sessies en een missie naar Tel Aviv. 

fiets
Opleiding

Duurzame mobiliteit - Hoe verbeter ik de fietscultuur in mijn onderneming?

In het post-corona tijdperk zijn de files meer dan ooit terug van weggeweest. Samen met de grote infrastructuurwerken in het vooruitzicht, zoals het project Werken aan de Ring, zoeken we naar alternatieve vervoersmiddelen en duurzame vervoersmodi om naar het werk te gaan. En dat is nodig.

Talent zonder grenzen
Project

Infosessie Talent zonder grenzen

De weg naar een inclusievere werkvloer … De war for talent woedt nog steeds. Het blijft een uitdaging om vacatures ingevuld te krijgen. Maar er zijn nog steeds onbenutte opportuniteiten! Voka – KvK Limburg zet daarom mee z’n schouders onder een initiatief van VDAB Limburg: Talent Zonder Grenzen.

Lerend Netwerk Logistics 2022
Project

Lerend Netwerk Logistics 2022

Ben je verantwoordelijk voor een goed georganiseerde waardeketen? Wil je graag je logistieke processen optimaliseren, en zoek je nieuwe inzichten of een klankbord? Dan is dit lerend netwerk je op het lijf geschreven!

Lab Employer Branding
Opleiding

Lab Employer Branding

Leer hoe je vandaag zèlf succesvol talent kan aanwerven en behouden! Employer Branding is niet nieuw. Toch beseffen heel wat bedrijven nu pas het nut van een aantrekkelijk werkgeversmerk.

Voka Politica Destelbergen
Netwerking

Voka Politica in Destelbergen & Heusden

Voka verbindt, versterkt en verdedigt bedrijven en ondernemers. Impact hebben, vooruitgaan en ondernemen in een positief ecosysteem is wat jou en ons vandaag drijft. Een empathische en probleemoplossende overheid is daarbij onontbeerlijk.  Op dinsdag 4 oktober brengen we ondernemers uit Destelbergen en Heusden graag in gesprek met burgemeester Elsie Sierens, eerste schepen Wim Raman en Voka regiodirecteur Hilde Schuddinck.

DO
Infosessie

Nieuwe verplichtingen inzake energie

Vanaf 2023 gelden er nieuwe verplichtingen voor net niet energie-intensieve ondernemingen door wijzigingen aan het Energiebesluit. Is mijn onderneming net niet energie-intensief? Of net wel energie-intensief? Wat staat er ons te doen?

Participeren in een onderneming
Project

Participeren in een onderneming

Leer tijdens dit LAB, in de vorm van vier halve dagopleidingen, in alle discretie hoe je inzichten kan verwerven rond het (laten) participeren binnen een onderneming. Een nieuwe aandeelhouder laten participeren of jezelf inkopen in een onderneming, hoe doe je dat? Maar belangrijker nog: hoe begin je eraan?

Vind je weg in het subsidielandschap
Infosessie

Vind je weg in het subsidielandschap

Hoe kunnen wij u als ondernemer helpen bij uw zoektocht naar subsidies of financiering? Heeft u ambities of effectieve plannen om te groeien? Brengt u een innovatief product op de markt of ondergaat uw onderneming een echte transformatie? 

Digital Finance
Opleiding

Digital Finance Lab

Om te overleven moeten ondernemingen wendbaar en flexibel zijn. Digitale transformatie is hierbij essentieel. Ook het financiële departement ontsnapt hier niet aan.

ING
SD  Worx