Skip to main content
  • Activiteiten

Activiteiten

Seminarie: Btw & douane - de belangrijkste raakvlakken toegelicht
Opleiding - Afgelopen - On- en offline

Seminarie: Btw & douane - de belangrijkste raakvlakken toegelicht

Vanuit de ervaring van de gastsprekers wordt een praktische kijk gegeven op de handel van uw onderneming met derde landen en dit vanuit een douane- en btw-perspectief. Vertrekkend vanuit een opfrissing van de basisbeginselen gaan we graag in op de do's and don'ts bij handel met derde landen.

BTW Class: Btw en douane, aandachtspunten bij in- en uitvoer
Opleiding - Afgelopen - On- en offline

BTW Class: Btw en douane, aandachtspunten bij in- en uitvoer

Als internationaal actief bedrijf word je geconfronteerd met heel wat wijzigingen in btw-regelgeving, risico's en ingewikkelde btw-verplichtingen. Wij geven je graag een overzicht van de "do's and don'ts" bij handel met derde landen.

FBC
Project - Afgelopen

CEO Forum

Als externe CEO in een familiebedrijf ben jij als een koorddanser. Je balanceert constant tussen het bedrijf en de familie. Dat brengt specifieke uitdagingen, maar ook opportuniteiten met zich mee. In dit traject van zes sessies kom je in contact met gelijkgestemde externe CEO's.

Production managers
Opleiding - Afgelopen

Lerend Netwerk Production Managers

Als productieverantwoordelijke heeft u vaak een unieke functie binnen uw organisatie. In dit lerend netwerk vindt u een interessant klankbord bij gelijkgestemde productiemanagers uit andere bedrijven uit uw regio. Samen vindt u oplossingen voor heel wat vraagstukken die u aanbelangen.

Sales Kameracademie
Opleiding - Afgelopen - Online

Whatsapp voor zakelijk gebruik

Waarom zakelijk inzetten op WhatsApp? Ontdek de mogelijkheden van WhatsApp voor zakelijk gebruik tijdens deze online class op 28 oktober 2021.

Bryo Student
Activiteit - Afgelopen

Bryo Student

Ben jij een ambitieuze student met een ondernemersidee en heb je de markt nog niet of heel recent betreden? Ben je nog zoekende in bijvoorbeeld de afbakening van je businessidee, je doelgroep, prijszetting, verdienmodel, partnerships, leveranciers,...?

mobiliteit leuven
Netwerking

Regiowerking Leuven: Mobiliteit in en rondom Leuven

Waar staan we op vlak van mobiliteit in en rond Leuven? Wat is het beleid van de stad? Wat zijn de strategische werven in de regio en hoe zit het nu met dat station in Haasrode? Ontdek het tijdens dit info- en netwerkmoment.

FIRST LEGO League
Netwerking

Partner Meeting FIRST LEGO League 2021

De partners van de FIRST LEGO League Challenge zijn uitgenodigd op de partnermeeting op donderdag 28 oktober 2021 om 19u00 bij Voka - Kamer van Koophandel Limburg om kennis te maken met het nieuwe jaarthema CARGO CONNECT.

Bryo en Voka
Netwerking

Een succesvolle start-up uitbouwen start hier!

Je bent een ondernemer met groeipotentieel, je bent reeds met je project gestart en dat houdt flink wat uitdagingen in. In Bryo StartUp kan je je ervaringen uitwisselen met collega-ondernemers en je krijgt nieuwe inzichten van ervaren ondernemers en coaches. Zij delen met veel plezier hun kennis.

ING
SD  Worx