Skip to main content

Activiteiten

BLCCA Business Contact Days
  • Online
Netwerking

BLCCA Business Contact Days

Tijdens de BLCCA Business Contact Days op 18, 19 en 20 mei krijg je als lid van een Kamer van Koophandel in België de gelegenheid om tijdens individuele gesprekken al je vragen te stellen aan 6 buitenlandse Kamers van Koophandel. Ben je van plan je activiteiten uit te breiden, of heb je specifieke vragen over Luxemburg, het Verenigd Koninkrijk, de Arabische landen, Frankrijk, Rusland of Duitsland? Registreer je nu en mis het niet!

Verderkijkers 2021
  • Online
Netwerking

Verderkijkers 2021 – Logistiek kraakt of maakt onze bedrijven

Logistiek is vandaag het hart van veel ondernemingen geworden. Gedreven door de klant/consument én voortdurende verandering en innovatie, zijn de nieuwste trends en toepassingen slim, hoogtechnologisch en kostenefficiënt. Schrijf je in voor Verderkijkers 2021 op 18 mei en leer hoe logistiek ook voor jouw onderneming, ongeacht grootte of sector, een gamechanger kan zijn.

Interactieve workshop: hoe stimuleer je (online) verkoop dankzij een sterk merk?
  • Online
Netwerking

Interactieve workshop: hoe stimuleer je (online) verkoop dankzij een sterk merk?

We worden vandaag om de oren geslagen met het belang van ‘purpose’ en duurzaam ondernemen. Maar wat wil dit nu juist zeggen voor een kmo? Wat is het belang ervan? Waarom is dit nu zo nodig? In dit webinar vertellen twee topondernemers je hoe je hier concreet mee aan de slag kan gaan en van je zaak een (sterker) merk maakt. Ze hebben het over verhalen vertellen en hoe je de klant voorop stelt. Over kansen die ontstaan in een crisis en over de kracht van verandering. Wie zijn we vandaag, wie worden we morgen en hoe willen we herinnerd worden?​​​​​​​

Rondetafels regio Druivenstreek: ondernemers voor groei
Netwerking

Rondetafels regio Druivenstreek: ondernemers voor groei

In tijden als deze is het belangrijker dan ooit dat ondernemers zich verenigen en ervaringen uitwisselen. Vaak zit je als ondernemer namelijk met dezelfde noden als collega-ondernemers, en word je met dezelfde uitdagingen geconfronteerd. Daarom organiseert Voka Vlaams-Brabant de komende weken een reeks fysieke rondetafelgesprekken rond diverse topics, specifiek gericht op ondernemers uit de Druivenstreek!

Jong Voka Vlaams-Brabant: Speeddate
Netwerking

Jong Voka Vlaams-Brabant: Speeddate

Op donderdag 10 juni organiseert Jong Voka Vlaams-Brabant speeddates waarbij je de mogelijkheid krijgt om te netwerken met verschillende deelnemers. Meer info over deze activiteit volgt later.

Ambassadeurslunch Canada
Netwerking

Ambassadeurslunch Canada

Ben je op zoek naar internationale export- of investeringsopportuniteiten? Dan is Canada absoluut het overwegen waard! Het land staat namelijk bekend als een kennismaatschappij met een politiek, economisch, cultureel en sociaal beleid op wereldniveau. Je ontdekt er alles over tijdens een Ambassadeurslunch op 16 juni!

Jong Voka Vlaams-Brabant: Slipcursus
Netwerking

Jong Voka Vlaams-Brabant: Slipcursus

Je verliest je grip, je wagen begint te schuiven, en je slaagt er maar moeilijk in om bij te sturen. Wie zich regelmatig met de wagen verplaatst – zeker wanneer de weersomstandigheden niet ideaal zijn – kent het gevoel vast. Een slippartij is snel gebeurd, maar gelukkig kan je je er ook tegen wapenen. Ontdek het zelf tijdens de slipcursus van Jong Voka Vlaams-Brabant op zaterdag 19 juni 2021!

Ambassadeurslunch Noorwegen
Netwerking

Ambassadeurslunch Noorwegen

Ben je op zoek internationale export- of investeringsopportuniteiten? Mooi! En heb je daarbij al aan Noorwegen gedacht? De olie- en gasindustrie hebben de laatste decennia een vitale rol gespeeld voor de economische groei van het land. Ook de liberalisering van een gereguleerde economie, handelsvrijheid, het aanwerven en verspreiden van hightech en een goede macro-economische stabiliteit maken deel uit van het Noorse succes. Tijdens deze Ambassadeurslunch kom je er meer over te weten en ontdek je welke opportuniteiten er zijn.

Ambassadeurslunch Servië
Netwerking

Ambassadeurslunch Servië

Ben je op zoek naar internationale export- of investeringsopportuniteiten? Mooi zo! En heb je daarbij al gedacht aan Servië? Het land voerde de afgelopen decennia heel wat hervormingen door op economisch en juridisch vlak, waardoor het prima scoort op de ‘Ease of doing business index’. Voornamelijk de landbouw, de energiesector, transport, de automobielsector, het toerisme, ICT, milieu en afvalbeheer, en de bouw vormen er kansrijke sectoren. Kortom: Servië heeft heel wat te bieden. Je ontdekt er alles over tijdens een Ambassadeurslunch op 23 november!

Missie Dubai Expo 2022
Netwerking

Missie Dubai Expo 2022

In februari 2022 organiseert Voka Vlaams-Brabant een netwerkmissie naar Dubai. Samen met andere ondernemers uit de streek ontdek je 6 dagen lang Dubai, als 'gelukkigste stad op aarde'.

ING
Proximus
SD  Worx
Logo Premed
Logo Randstad