Skip to main content

Activiteiten

Voorjaarslunch met Ilham Kadri
  • Online
Netwerking

Voorjaarslunch met Ilham Kadri

Op maandag 29 maart 2021 organiseert Voka Metropolitan een online voorjaarslunch via livestream. Gastspreker van dienst is niemand minder dan Ilham Kadri, CEO van Solvay. Dit event biedt je de ideale gelegenheid om deze topvrouw uit de Belgische zakenwereld beter te leren kennen en alles te weten te komen over haar visie op de toekomst van Solvay en de relatie met Brussel. Mis het niet!

Verderkijkers 2021
  • Online
Netwerking

Verderkijkers 2021 – Logistiek is game changer voor elk bedrijf in elke sector

Logistiek is vandaag het hart van veel ondernemingen geworden. Gedreven door de klant/consument én voortdurende verandering en innovatie, zijn de nieuwste trends en toepassingen slim, hoogtechnologisch en kostenefficiënt. Schrijf je in voor Verderkijkers 2021 op 18 mei en leer hoe logistiek ook voor jouw onderneming, ongeacht grootte of sector, een gamechanger kan zijn.

Ambassadeurslunch Koninkrijk Marokko
Netwerking

Ambassadeurslunch Koninkrijk Marokko

Ben je op zoek naar internationale export- of investeringsopportuniteiten? Mooi zo! En heb je daarbij al gedacht aan het Koninkrijk Marokko? Het land moedigt actief buitenlandse investeringen aan en tracht die te motiveren door middel van een zeer degelijk macro-economisch beleid, liberalisering van de handel en structurele hervormingen. Je ontdekt er alles over tijdens deze Ambassadeurslunch!

Ambassadeurslunch Noorwegen
Netwerking

Ambassadeurslunch Noorwegen

Ben je op zoek internationale export- of investeringsopportuniteiten? Mooi! En heb je daarbij al aan Noorwegen gedacht? De olie- en gasindustrie hebben de laatste decennia een vitale rol gespeeld voor de economische groei van het land. Ook de liberalisering van een gereguleerde economie, handelsvrijheid, het aanwerven en verspreiden van hightech en een goede macro-economische stabiliteit maken deel uit van het Noorse succes. Tijdens deze Ambassadeurslunch kom je er meer over te weten en ontdek je welke opportuniteiten er zijn.

BMW Brussels
ING
Logo Mensura
SD  Worx
Logo KPMG