Skip to main content
  • Activiteiten - Mechelen-Kempen

Activiteiten - Mechelen-Kempen

stamgasten
Netwerking

Jong Voka Kempen - Stamgasten 2022

Ook dorst naar straffe ondernemersverhalen?  Wel, Jong Voka Kempen is er om die dorst te lessen! Tijdens onze Stamgasten nodigen we jou uit om samen met andere jonge ondernemers te luisteren naar de straffe verhalen van onze drie unieke stamgasten.

soudal
Netwerking

Bedrijfsbezoek bij Soudal

Op 16 juni nemen Jong Voka Kempen en Voka Lokaal Kempen Midden je graag mee voor een blik achter de schermen bij Soudal. Na ontvangst met broodjes krijgen we een rondleiding, gevolgd door een netwerkmoment.

trainersdag
Netwerking

Trainersdag 2022 najaar

Heb jij interesse om op te treden als spreker, trainer, consultant of expert voor Voka? Hou je agenda dan vrij op woensdag 9 november 2022. Dan organiseert Voka - Kamer van Koophandel Mechelen-Kempen een Trainersdag waar enkele trainers het beste van zichzelf kunnen laten zien in een korte pitch. We selecteren trainers/bijdragen op basis van thema's en onderwerpen die wij de komende tijd zullen inplannen.

jong voka chic
Netwerking

Jong Voka CHIC

Dé niet te missen feestelijke afsluiter van ons Jong Voka werkingsjaar. Als feestlocatie trekken we dit jaar naar de vernieuwde feestzaal van Corsendonk Hooge Heyde in Kasterlee. Lekker eten, drinken en dansbare muziek, jawel, voor de Voka Chic halen we met plezier alles uit de kast.

Logo Mensura
Proximus
SD  Worx