Skip to main content
  • Activiteiten

Activiteiten

Infosessie cybersecurity
Infosessie - Online

Infosessie cybersecurity

Cyberveiligheid is voor veel bedrijven een heet hangijzer. Lacunes in de cyberveiligheid kunnen leiden tot het verlies van data, financiële verliezen en reputatieschade.

B2B Invoicing is verplicht vanaf november 2022
Infosessie - Online

Infosessie: update B2B e-invoicing

Ondernemers zullen in de nabije toekomst hun facturen enkel nog op elektronische manier mogen versturen naar alle aanbesteders. Deze verplichting treedt gefaseerd in vanaf november 2022. Deze overgang naar een nieuwe, digitale factureringsvorm zal een brede impact hebben op de financiële en fiscale werking van veel organisaties. Wees voorbereid en schrijf je in voor deze infosessie! 

Duurzame energie
Infosessie - Online

Update energiewetgeving (GRATIS)

Energie is de laatste maanden niet meer uit het nieuws te denken. Niet alleen op financieel vlak is er veel aan het veranderen, maar ook de wetgeving blijft niet uit. Zo verandert er heel wat voor niet-energie intensieve bedrijven.

brexit
Infosessie - Online

Beperk invoerformaliteiten met het ATA carnet

Kijk je uit naar de eerste buitenlandse beurs, tentoonstelling of sportwedstrijd na corona? Wil je prototypes aan jouw buitenlandse klanten voorleggen? Ga je naar het buitenland om er een reportage te draaien? Heb je een renovatieproject buiten Europa?

Alles wat je moet weten over de Metaverse
Infosessie - Online

Start to Metaverse

Heineken opende er net een virtuele brouwerij, Tommy Hilfiger houdt er inmiddels zijn modeshows en volgens Marc Zuckerberg zal de metaverse-economie net zo groot worden als de fysieke economie zoals we die nu kennen. Veel trendsetters zeggen dat 2022 het jaar van de metaverse is, maar wat kun je er nu concreet zelf mee als organisatie?

Logo Mensura
Proximus
SD  Worx