Skip to main content
  • Home
  • Activiteiten - Vlaams-Brabant

Activiteiten - Vlaams-Brabant

Rondetafel regio Druivenstreek: ondernemers voor groei
  • Afgelopen
Netwerking

Rondetafel regio Druivenstreek: ondernemers voor groei

In tijden als deze is het belangrijker dan ooit dat ondernemers zich verenigen en ervaringen uitwisselen. Vaak zit je als ondernemer immers met dezelfde noden als collega-ondernemers, en word je met dezelfde uitdagingen geconfronteerd. Daarom organiseert Voka Vlaams-Brabant binnenkort een (fysiek) rondetafelgesprek, specifiek gericht op ondernemers uit de Druivenstreek!

Ambassadeurslunch Noorwegen
Netwerking

Ambassadeurslunch Noorwegen

Ben je op zoek internationale export- of investeringsopportuniteiten? Mooi! En heb je daarbij al aan Noorwegen gedacht? De olie- en gasindustrie hebben de laatste decennia een vitale rol gespeeld voor de economische groei van het land. Ook de liberalisering van een gereguleerde economie, handelsvrijheid, het aanwerven en verspreiden van hightech en een goede macro-economische stabiliteit maken deel uit van het Noorse succes. Tijdens deze Ambassadeurslunch kom je er meer over te weten en ontdek je welke opportuniteiten er zijn.

Brabantdag 2021: Brabant Future Proof
Netwerking

Brabantdag 2021: Brabant Future Proof

Tijdens de Brabantdag 2021, die plaatsvindt op woensdag 13 oktober, ontmoet je medeondernemers, overheden en onderzoekers uit Vlaams-Brabant, Noord-Brabant en Waals-Brabant. Bezoek innoverende bedrijven waar inspirerende sprekers vertellen over innovaties voor KMO en MKB. Neem deel aan de Brabantdag, doe ideeën op en leg nieuwe contacten met potentiële zakenpartners!

Ambassadeurslunch Servië
Netwerking

Ambassadeurslunch Servië

Ben je op zoek naar internationale export- of investeringsopportuniteiten? Mooi zo! En heb je daarbij al gedacht aan Servië? Het land voerde de afgelopen decennia heel wat hervormingen door op economisch en juridisch vlak, waardoor het prima scoort op de ‘Ease of doing business index’. Voornamelijk de landbouw, de energiesector, transport, de automobielsector, het toerisme, ICT, milieu en afvalbeheer, en de bouw vormen er kansrijke sectoren. Kortom: Servië heeft heel wat te bieden. Je ontdekt er alles over tijdens een Ambassadeurslunch op 23 november!

ING
Proximus
SD  Worx
Logo Premed
Logo Randstad