Skip to main content
  • Activiteiten - Vlaams-Brabant

Activiteiten - Vlaams-Brabant

De ideale financieringsmix voor ambitieuze groeibedrijven
Opleiding - Online

De ideale financieringsmix voor ambitieuze groeibedrijven

Een onderneming runnen vergt een duidelijke visie en flinke portie gedrevenheid. Maar om je bedrijf verder te doen groeien, is er meer nodig: zonder financiële middelen sta je immers nergens. Welke financieringsopties bestaan er precies? En welke financiering past nu net het beste bij jouw ambitieus groeibedrijf? Je komt er alles over te weten tijdens deze online infosessie op 27 september 2021!

Workshop: Spreken voor publiek
Opleiding - Online

Workshop: Spreken voor publiek

Breekt het angstzweet je al uit bij de gedachte een groep te moeten toespreken? Weet je niet goed waarop te letten? Spreken voor publiek is nochtans dé manier om kennis en inzichten te delen en mensen enthousiast te maken, te overtuigen en te informeren. Door te werken aan je spreek- en presentatievaardigheden groei je als persoon en krijgt je carrière gegarandeerd een boost! Want wie het woord neemt tijdens een vergadering, zichzelf vol vertrouwen en authentiek voorstelt op een netwerkevent, of optreedt als spreker, wordt gezien en gehoord.

Zakendoen met China
Opleiding

Zakendoen met China

China heeft één van de grootste en belangrijkste economieën ter wereld. De Chinese economie draait voornamelijk op export. Dat maakt het land sterk afhankelijk van de wereldwijde vraag naar producten, wat ook voor onze ondernemers heel wat kansen biedt. Welke zakelijke opportuniteiten zijn er precies, en waarop moet je zoal letten? Je ontdekt er alles over tijdens deze infosessie op 2 december!

ING
Proximus
SD  Worx
Logo Premed
Logo Randstad