Skip to main content
  • Home
  • Activiteiten - Vlaams-Brabant

Activiteiten - Vlaams-Brabant

Ambassadeurslunch Noorwegen
Netwerking

Ambassadeurslunch Noorwegen

Ben je op zoek naar internationale export- of investeringsopportuniteiten? Heb je daarbij al aan Noorwegen gedacht? De olie- en gasindustrie hebben de laatste decennia een vitale rol gespeeld voor de economische groei van het land.Tijdens deze Ambassadeurslunch kom je er meer over te weten en ontdek je welke opportuniteiten er zijn.

Congres Voka Health Community
Netwerking

Congres Voka Health Community

Op dinsdag 28 september ben je van harte welkom op het Voka Health Community congres: WAT? Working Apart Together! Samen over werk, welzijn en werkgeluk in het nieuwe normaal

MIP evening @ Texet – Aandeelhouderschap
Netwerking

MIP evening @ Texet – Aandeelhouderschap

Op 28 september staat er opnieuw een MIP-event (Meet Inspiring People) op de agenda, de eerste fysieke editie van 2021! Het doel? Noord-Hagelandse ondernemers volop inspireren via unieke ondernemersverhalen.

Brabantdag 2021: Brabant Future Proof
Netwerking

Brabantdag 2021: Brabant Future Proof

Tijdens de Brabantdag 2021, die plaatsvindt op woensdag 13 oktober, ontmoet je medeondernemers, overheden en onderzoekers uit Vlaams-Brabant, Noord-Brabant en Waals-Brabant. Bezoek innoverende bedrijven waar inspirerende sprekers vertellen over innovaties voor KMO en MKB. Neem deel aan de Brabantdag, doe ideeën op en leg nieuwe contacten met potentiële zakenpartners!

V-Day, voka vlaams brabant, voka leuven, netwerken, netwerking, networking, voka, kvk, netwerkevent
Netwerking

V-Day - Tijd om te vieren

Tijdens dit netwerkevent in Vlaams-Brabant kan je interessante ondernemers ontmoeten, onze communities ontdekken en samen vieren in een tijdloze setting.

Ambassadeurslunch Servië
Netwerking

Ambassadeurslunch Servië

Ben je op zoek naar internationale export- of investeringsopportuniteiten? Mooi zo! En heb je daarbij al gedacht aan Servië? Het land voerde de afgelopen decennia heel wat hervormingen door op economisch en juridisch vlak, waardoor het prima scoort op de ‘Ease of doing business index’. Voornamelijk de landbouw, de energiesector, transport, de automobielsector, het toerisme, ICT, milieu en afvalbeheer, en de bouw vormen er kansrijke sectoren. Kortom: Servië heeft heel wat te bieden. Je ontdekt er alles over tijdens een Ambassadeurslunch op 23 november!

ING
Proximus
SD  Worx
Logo Premed
Logo Randstad