Skip to main content
  • Activiteiten

Activiteiten

Verderkijkers 2022
Netwerking

Innovatiecongres - Verderkijkers 2022

Wondering Tech. 'Verderkijkers', hét innovatiecongres van Voka West-Vlaanderen, is terug en biedt alle ondernemers en professionals met interesse voor innovatie een congresavond over innovatie en technologie aan. Dit jaar staan ‘wondering tech' en de mooiste innovatieve verhalen centraal.

trainersdag
Netwerking

Trainersdag 2022 najaar - VOLZET

Heb jij interesse om op te treden als spreker, trainer, consultant of expert voor Voka? Hou je agenda dan vrij op woensdag 9 november 2022. Dan organiseert Voka - Kamer van Koophandel Mechelen-Kempen een Trainersdag waar enkele trainers het beste van zichzelf kunnen laten zien in een korte pitch. We selecteren trainers/bijdragen op basis van thema's en onderwerpen die wij de komende tijd zullen inplannen.

XpertFinder | Tech Logistics
Netwerking

XpertFinder | TECH Logistics

Op 17 november brengen we jou in contact met tal van aanbieders van logistieke tools tijdens XpertFinder | TECH Logistics. Ontdek jouw ideale match in het brede en evoluerende logistieke landschap!

Netwerking - Online

Infosessie spin-offs

Wil je bedrijf stappen zetten in de leefwereld van incubators, speedboats en horizon 3? Hoe bouw je deze strategie verder uit en laat je de spin-offs groeien? 

Propaganda
BMW Juma Leuven - Mechelen
Trixxo partner Voka-KvK Limburg
KPMG partner van Voka - KvK Limburg
Alk Reismakers partner van Voka - KvK Limburg
Titeca
propaganda logo limburg
XL Group
Banque de Luxembourg Belgium
DHL
CapitalAtWork
Customer Collective
De Ridder
facilicom
GSJ Advocaten
ING
Logo Mensura
Proximus
Recrewtment
SD  Worx
Tormans
Premed
groep jam