Skip to main content

Activiteiten

Growth
  • Volzet
  • Online
Netwerking

Lab: Growth Marketing

Wat is Growth Marketing? De klassieke manieren van marketing volstaan niet meer. Stilstaan is achteruitgaan. Maar naar waar kunnen we evolueren? Wat zijn nieuwe manieren om met marketing om te gaan? Het is een vraagstuk waar u tijdens deze opleiding met aan de slag gaat. Growth marketing is marketing op een andere manier bekeken. Minder input, meer output. 

Activiteit KamerAcademie
Netwerking

Trainersdag 2021 voorjaar

Heb jij interesse om op te treden als spreker, trainer, consultant of expert voor Voka? Hou je agenda dan vrij op woensdag 21 april 2021. Dan organiseert Voka - Kamer van Koophandel Mechelen-Kempen een Trainersdag waar enkele trainers het beste van zichzelf kunnen laten zien in een korte pitch. We selecteren trainers/bijdragen op basis van thema's en onderwerpen die wij de komende tijd zullen inplannen.

Walk to Talk: Regio Kanal+
Netwerking

Walk to Talk: Regio Kanal+

Na ruim een jaar corona lijken we haast vergeten hoe het voelt om fysieke events bij te wonen. Al maanden snakken we ernaar om opnieuw fysiek samen te komen, en nu het kwik stilaan begint te stijgen, neemt dat verlangen alleen maar toe. Daarom introduceren we het nieuwe concept ‘Voka wandelt’, waarbij we – je raadt het al – wandelingen organiseren, en dit in groepjes van max. 4 personen en ontbijtpakket. Helemaal coronaproof dus!  

5G matinee Proximus
  • Online
Netwerking

5G matinee

De toepassingen van 5G lijken eindeloos en de opportuniteiten liggen voor het grijpen. Op donderdag 29 april zoomen Voka en Proximus dieper in op het potentieel van dit superieure mobiele netwerk.

jobroad
  • Online
Netwerking

Jobroad Gent 2021

Heb je openstaande vacatures in regio Gent? Met Jobroad krijg je de kans om vacatures te pitchen voor toeleiders, vervolgens screenen we een selectie werkzoekenden naar jullie noden.

Ondernemend Turnhout
Netwerking

Ondernemend Turnhout: Kempen Fietst

Noteer nu alvast 1 mei 2021 in uw agenda, dan staat Kempen-Fietst er vast en zeker terug op de traditionele datum. Ondertussen wensen wij u, uw familie en uw vrienden, veel sterkte en goede moed tijdens deze moeilijke periode.

Accent
Domestic Services
Banque de Luxembourg
Made in Vlaams-Brabant
BMW Brussels
CapitalAtWork
Customer Collective
Deloitte
De Ridder
facilicom
ING
Logo Mensura
Proximus
Recrewtment
SD  Worx
BovaEnviro+
Tormans
G4S
CRM Group
Deloitte Private
pfl
Logo KPMG
Logo Premed
Logo Randstad
Soundfield
Jobat
Logo Hands
alk
Logo JAM
Ethias
Trixxo