Skip to main content
  • Activiteiten

Activiteiten

*VOLZET* Jong Voka On Tour - The Waregem Edition
Netwerking - Volzet

Jong Voka On Tour - The Waregem Edition

Op dinsdag 23 augustus gaan we met Jong Voka opnieuw 'On Tour', dit keer naar Waregem! We bezoeken er Concordia en Feelds, om af te sluiten met de Jong Voka Visits ConXioN.

zomerevent
Netwerking

Jong Voka Kempen ZOMERT

De zomer is officieel in het land! Hoog tijd dus om de inschrijvingen te openen voor Jong Voka Kempen Zomert editie 2022. Haal je pen al maar boven en teken een zonnetje op je kalender rond dinsdag 23 augustus 2022.

Jong Voka visits ConXioN
Netwerking

Jong Voka visits ConXioN

Met Jong Voka West-Vlaanderen zijn we op 23 augustus te gast bij ICT-bedrijf ConXioN in Waregem. We krijgen er een blik achter de schermen en horen er het ondernemersverhaal van CEO Chris Debyser.

zomerkasteelfeest voka kamer van koophandel limburg jarige bedrijven
Netwerking

Zomerkasteelfeest '22

Naar hartenlust samenkomen, gezellig netwerken op een zomerse avond in een prachtig en idyllisch decor? Dat wil zeggen dat de tijd weer aangebroken is voor  het Zomerkasteelfeest. We klinken niet enkel op een sterk ondernemend Limburg en de start van het nieuwe netwerkjaar, maar huldigen ook de top drie oudste jarige bedrijven. Na een succesvolle editie in 2021, nodigen we jou graag op woensdag 24 augustus opnieuw uit in het Kasteel van Ordingen te Sint-Truiden, een impressionant kasteel in hartje Haspengouw.

Good Governance
Netwerking - On- en offline

Good Governance

In het Netwerk Good Governance brengen wij externe adviseurs die zetelen in een Raad van Advies en externe bestuurders die zetelen in een Raad van Bestuur samen.

Belgian Beer Weekend
Netwerking

YVM: Belgian Beer Weekend

Op vrijdag 2 september start het traditioneel bierweekend op de Grote Markt in Brussel. We nemen je graag mee op sleeptouw om de sfeer en vibes te proeven. Afspraak vanaf 18u00 bij de bierstand van Vincent Caulier voor een fijn weerzien en ons najaarsprogramma te lanceren.

Duurzaamheid in welzijn en zorg
Netwerking

Infosessie - Duurzaam ondernemen in welzijn en zorg

De zoekterm duurzaamheid levert op Google zo'n 29 miljoen resultaten op. Ooit werd duurzaamheid nog bestempeld als een modewoord, maar intussen is het klaar en duidelijk dat het niet meer van het toneel zal verdwijnen. Meer nog, het wordt steeds belangrijker!

Bouw jouw modemerk uit
Netwerking

Bouw jouw modemerk online uit!

Digitale marketing valt niet meer weg te denken in de modesector. De consument van vandaag shopt op een geheel andere manier, zowel offline als online. Je social media presence, advertenties en website moeten onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. Online marketing geeft je een zee aan waardevolle data die de basis van jouw strategie moeten zijn. Maar hoe ga je hiermee om en wat zijn de best practices in de fashionindustrie?

foto
Netwerking

Voka Fietst op 7 september

Voka Fietst, de community van fietsende ondernemers en managers actief in de regio Mechelen-Kempen, organiseert elke maand een activiteit.  Het liefst van al trekken we er op uit met onze koersfiets. Dat doen we van maart tot en met oktober.

Netwerking

Creatief Kabinet - kick-off

Als creatieveling heb jij een andere kijk op ondernemen. Jij botst op specifieke uitdagingen en dat vraagt om een andere aanpak. Dit netwerk van creatieve zielen wil de term ‘creativiteit’ opnieuw claimen en herdefiniëren naar de buitenwereld. Keynotespreker Michaël Van Damme van The Forge inspireert jou als creatieve ondernemer tijdens een gezellig samenkomen in de Martini Racing Club op Circuit Zolder. Dé kick-off van het nieuwe netwerkjaar van het Creatief Kabinet!

Voka Ladies visits Mirabel Slabbinck
Netwerking

Voka Ladies visits kunstateliers Slabbinck

In september werpen we met Voka Ladies een blik achter de schermen bij de kunstateliers van Slabbinck in Brugge. Aan het hoofd van dit familiebedrijf staat Mirabel Slabbinck: een rasechte West-Vlaamse die met het bedrijf intussen internationale bekendheid verworven heeft.

Grensoverschrijdend Golftornooi 2022
Netwerking

Grensoverschrijdend Golftornooi 2022

Koppel het nuttige aan het aangename en combineer een aangenaam partijtje golf met boeiende, grensoverschrijdende netwerkmogelijkheden in een uniek kader. Ook voor de niet-golfers wordt bovendien een programma voorzien.

Big Refresh najaar 2022
Netwerking

Voka's Big Refresh - de grote najaarsupdate

Wil je helemaal mee zijn met de laatste nieuwe trends en regelgevingen? Kom dan maandag 12 september 2022 naar Voka's Big Refresh. Een voormiddag vol gratis leermomenten over verschillende ‘hot’ topics. Kies sessies die je interessant vindt en maak kennis met diverse partners en collega-bedrijven. De topics die aan bod komen zijn o.a. HR, financiering, duurzaam ondernemen en groei. 

Voka Connect: Galloo
Netwerking

Voka Connect: Galloo

Op dinsdag 13 september 2022 zijn we met Voka Connect te gast bij Galloo in Menen. Galloo behoort tot de belangrijkste recyclagebedrijven van ferro- en non-ferrometalen in West-Europa.

Trixxo partner Voka-KvK Limburg
KPMG partner van Voka - KvK Limburg
Alk Reismakers partner van Voka - KvK Limburg
Titeca
propaganda logo limburg
XL Group
Banque de Luxembourg Belgium
DHL
CapitalAtWork
Customer Collective
De Ridder
facilicom
GSJ Advocaten
ING
Logo Mensura
Proximus
Recrewtment
SD  Worx
Tormans
Premed
Logo JAM