Skip to main content

Activiteiten

Rondetafellunch regio West Side @ Popelier
  • Volzet
Netwerking

Rondetafellunch regio West Side @ Popelier

Ondernemers uit de regio West-Brabant en Zenne-Pajot samenbrengen in een informele setting, ontspannen netwerken, en genieten van een heerlijke lunch. Dát is het opzet van de reeks rondetafellunches die we vanuit de lokale werking West Side organiseren!

WK Wielrennen: Netwerking & Beleving
Netwerking

WK Wielrennen: Netwerking & Beleving

Het wereldkampioenschap wielrennen staat voor de deur, en op 21 augustus landt het circus al een eerste keer in het WK-dorp Huldenberg. Wil jij je alvast in hogere wielersferen begeven én boeiende netwerkcontacten te leggen? Dan is dit event jouw place to be!

Walk to Talk: Regio Kanal+
Netwerking

Walk to Talk: Regio Kanal+

Al netwerkend genieten van een deugddoend streepje zon, een zomers briesje, en de prachtige natuur, zalig toch? Met ‘Walk to Talk’ organiseert Voka regio Kanal+ daarom enkele netwerkwandelingen op verschillende plekken in de regio, en dit in groepjes van max. 4 personen. Helemaal coronaproof dus!

Voka Techtrip 2022: reünie en infosessie
Netwerking

Voka Techtrip 2022: reünie en infosessie

Na een jaar uitstel staat de Voka Techtrip 2022 in de steigers. We keren terug naar de allereerste bestemming: Silicon Valley. Nog steeds het ecosysteem van techbedrijven bij uitstek. Maak kennis met het programma tijdens onze infosessie.

Voka Fietstocht - Regio West Side
Netwerking

Voka Fietstocht - Regio West Side

Al netwerkend genieten van een heerlijk streepje zon, een zomers briesje, en de prachtige natuur, zalig toch? Daarom organiseert Voka regio West Side op 31 augustus een fietstocht in de regio. Geen nood voor wie nog werk heeft aan de conditie: voor deze activiteit maken we gebruik van elektrische fietsen. Zo kan je je volop focussen op de prachtige omgeving en het fijne gezelschap.

Infoesessie Bryo Succesvol ondernemen als starter
Netwerking

Succesvol Ondernemen als Starter

Welkom bij Bryo, de bestemming voor startende ondernemers die succesvol willen lanceren, groeien of zich willen omringen met gelijkgestemden en ervaren ondernemers! Of je nu op een idee broedt, je

Voka Ladies
Netwerking

Voka Ladies: 4 Under 40

Jong ondernemerschap stimuleren en high potentials als boegbeeld voor Voka West-Vlaanderen! Elien Pieters, Benedicte Soenen, Pauline D’Haenens en Anneleen Vens, 4 jonge getalenteerde dames worden in een panelgesprek uitgenodigd tot een openhartig gesprek over leiderschap, community, ondernemerschap en professionele doelstellingen. Iedereen heeft een eigen verhaal, een eigen pad, maar vaak ook heel veel raakvlakken en vooral ook allemaal veel goesting om er voor te gaan en deure te doene. Jong Geweldig!

Rentree2021
Netwerking

De Rentrée XL 'Samen ondernemen, samen groeien'

Begin september nemen we een nieuwe start. En wat voor één! Met ‘De Rentrée XL’ organiseert Voka deze keer een extra grote editie van wat jaar na jaar dé aftrap van het nieuwe politiek-economische werkjaar is. Want er lonkt een nieuw tijdperk, vol kansen, vol mogelijkheden, vol ontmoetingen.

Voka One
Netwerking

Voka One 2021 - Activiteit 3: Digitalisering + wONEdelaars

De derde activiteit van Voka One in 2021 staat volledig in het teken van digitalisering. Digitaliseren leidt namelijk tot tal van opportuniteiten zoals meer tijd om te focussen op klantenrelaties, de groei van uw onderneming en noem maar op. Het is geen evidentie om deze kansen te grijpen, daarom gidsen we u door het digitale landschap, tonen we u de best practices en maken we u attent voor mogelijke valkuilen. De activiteit wordt hands-on ingevuld met een inhoudelijke sessie door gastspreker Philip Vanassche (Korazon), een moment van groepswerk rond bepaalde cases en tot slot een walking lunch & netwerking. Ontdek meer over deze activiteit en schrijf u online in!

Propaganda
Accent
Domestic Services
Banque de Luxembourg
BMW Brussels
CapitalAtWork
Customer Collective
Deloitte
De Ridder
facilicom
GSJ Advocaten
ING
Logo Mensura
Proximus
Recrewtment
SD  Worx
BovaEnviro+
Tormans
G4S
CRM Group
Deloitte Private
pfl
Logo KPMG
Logo Premed
Logo Randstad
Soundfield
Jobat
alk
Logo JAM
Trixxo