Skip to main content

Activiteiten

5G matinee Proximus
  • Online
Netwerking

5G matinee

De toepassingen van 5G lijken eindeloos en de opportuniteiten liggen voor het grijpen. Op donderdag 29 april zoomen Voka en Proximus dieper in op het potentieel van dit superieure mobiele netwerk.

jobroad
  • Online
Netwerking

Jobroad Gent 2021

Heb je openstaande vacatures in regio Gent? Met Jobroad krijg je de kans om vacatures te pitchen voor toeleiders, vervolgens screenen we een selectie werkzoekenden naar jullie noden.

Ondernemend Turnhout
Netwerking

Ondernemend Turnhout: Kempen Fietst

Noteer nu alvast 1 mei 2021 in uw agenda, dan staat Kempen-Fietst er vast en zeker terug op de traditionele datum. Ondertussen wensen wij u, uw familie en uw vrienden, veel sterkte en goede moed tijdens deze moeilijke periode.

SOON
  • Online
Netwerking

SOON Festival

SOON is een innovatief hop-on hop-off festival. Kom luisteren naar boeiende en internationale 'future sketches'. Ervaar state of the art nieuwigheden in diverse workshops. Check de nieuwste innovaties in onze showcases, kom luisteren naar stories van lokale helden en ontdek de meest beloftevolle startups in de pitchmachine. Wees welkom op ons interactief online SOON Festival, waar je kan netwerken met andere vernieuwers. Word geïnspireerd en inspireer anderen!  See you SOON! 

YVM CEO Breakfast met Khadija Nadi, DeltaQ
Netwerking

YVM CEO Breakfast met Khadija Nadi, DeltaQ

Tijdens deze ontbijtsessie maken we kennis met Khadija Nadi, CEO van DeltaQ. Deze Brusselse scale-up ontwikkelt slimme technologie die de HVAC (Heating, Ventilation en Airconditioning) van gebouwen automatisch aanpast op basis van weersvoorspellingen. In 2020 besliste Nadi haar comfortzone te verlaten en haar eigen zaak op te starten. Schrijf je in voor deze sessie en kom alles te weten over haar ervaringen en inzichten als jonge onderneemster!

Accent
Domestic Services
Banque de Luxembourg
Made in Vlaams-Brabant
BMW Brussels
CapitalAtWork
Customer Collective
Deloitte
De Ridder
facilicom
ING
Logo Mensura
Proximus
Recrewtment
SD  Worx
BovaEnviro+
Tormans
G4S
CRM Group
Deloitte Private
pfl
Logo KPMG
Logo Premed
Logo Randstad
Soundfield
Jobat
Logo Hands
alk
Logo JAM
Ethias
Trixxo