Skip to main content
  • Activiteiten

Activiteiten

Chambers Trophy
Netwerking

Chambers Trophy 2021

Omwille van de stijgende coronacijfers en de huidige maatregelen hebben we dit evenement jammer genoeg moeten annuleren. Deins je niet terug voor een avond vol sportieve uitdagingen? Schrikt een beetje sneeuw je niet af? Omcirkel dan vrijdag 3 december alvast in je agenda.

Netwerking

FinFinder - investor pitching

Op 8 december organiseert Voka Oost-Vlaanderen een nieuwe editie van FinFinder. Start- en scale-ups krijgen de kans om te pitchen voor een panel van investeerders, zorgvuldig samengesteld op hun maat.    

Voka Réveillon 2021
Netwerking

Réveillon 2022

Ontmoeten en verbinden. Daar draait het bij Voka om. In een groot en dynamisch netwerk waarmee je als ondernemer op koers blijft. Ook de Voka Réveillon, het eindejaarsfeest van Voka – Kamer van Koophandel Mechelen-Kempen op donderdag 24 maart staat volledig in het teken van verbinding.

YVM Stadswandeling en kerstdiner
Netwerking

YVM Stadswandeling en kerstdiner

Met het feestdagenseizoen in aantocht, maakt Young Voka Metropolitan zich volop op voor kerst! Dat doen we met een winterse stadswandeling doorheen Brussel en heerlijk kerstdiner op donderdag 9 december 2021.

Bryo talk under the xmas tree
Netwerking

Bryo Talk: Under the Xmas tree!

Welkom bij Bryo, de bestemming voor startende ondernemers die succesvol willen lanceren, groeien of zich willen omringen met gelijkgestemden en ervaren ondernemers!  Of je nu op een idee broedt, je al van start bent gegaan, of al een onderneming hebt die zichzelf reeds bewees en klaar is om

Netwerking - Online

Welt infosessie

Handvaten om als HR en leidinggevende in gesprek te gaan met medewerkers over privéproblemen  Als werkgever kan het gebeuren dat u geconfronteerd wordt met de privéproblemen van je medewerkers. Moeilijke thuissituaties kunnen immers ook een grote impact hebben op de werkvloer.Hoe kan je daar als werkgever verantwoord en respectvol mee omgaan?

Bouw- en vastgoed
Netwerking - On- en offline

Community Bouw en Vastgoed 2022

Deze community brengt projectontwikkelaars, investeerders, architecten, aannemers, vastgoedmakelaars, toeleveranciers, studiebureaus en startups die de sector willen digitaliseren dichter bij elkaar om op een respectvolle en open manier te streven naar vernieuwing en innovatie.

Netwerking

NewYear@Voka

Naar goede gewoonte heft Voka - Kamer van Koophandel Mechelen-Kempen graag samen met jou het glas op een nieuw jaar. Ook dit jaar is dat niet anders.

Propaganda
Accent
Domestic Services
Banque de Luxembourg
BMW Brussels
CapitalAtWork
Customer Collective
Deloitte
De Ridder
facilicom
GSJ Advocaten
ING
Logo Mensura
Proximus
Recrewtment
SD  Worx
BovaEnviro+
Tormans
G4S
CRM Group
Logo KPMG
Logo Premed
Logo Randstad
Soundfield
Jobat
alk
Logo JAM
Trixxo