Skip to main content

Activiteiten

BLCCA Business Contact Days
  • Online
Netwerking

BLCCA Business Contact Days

Tijdens de BLCCA Business Contact Days op 18, 19 en 20 mei krijg je als lid van een Kamer van Koophandel in België de gelegenheid om tijdens individuele gesprekken al je vragen te stellen aan 6 buitenlandse Kamers van Koophandel. Ben je van plan je activiteiten uit te breiden, of heb je specifieke vragen over Luxemburg, het Verenigd Koninkrijk, de Arabische landen, Frankrijk, Rusland of Duitsland? Registreer je nu en mis het niet!

Verderkijkers 2021
  • Online
Netwerking

Verderkijkers 2021 – Logistiek kraakt of maakt onze bedrijven

Logistiek is vandaag het hart van veel ondernemingen geworden. Gedreven door de klant/consument én voortdurende verandering en innovatie, zijn de nieuwste trends en toepassingen slim, hoogtechnologisch en kostenefficiënt. Schrijf je in voor Verderkijkers 2021 op 18 mei en leer hoe logistiek ook voor jouw onderneming, ongeacht grootte of sector, een gamechanger kan zijn.

Interactieve workshop: hoe stimuleer je (online) verkoop dankzij een sterk merk?
  • Online
Netwerking

Interactieve workshop: hoe stimuleer je (online) verkoop dankzij een sterk merk?

We worden vandaag om de oren geslagen met het belang van ‘purpose’ en duurzaam ondernemen. Maar wat wil dit nu juist zeggen voor een kmo? Wat is het belang ervan? Waarom is dit nu zo nodig? In dit webinar vertellen twee topondernemers je hoe je hier concreet mee aan de slag kan gaan en van je zaak een (sterker) merk maakt. Ze hebben het over verhalen vertellen en hoe je de klant voorop stelt. Over kansen die ontstaan in een crisis en over de kracht van verandering. Wie zijn we vandaag, wie worden we morgen en hoe willen we herinnerd worden?​​​​​​​

Hoe cyberveilig digitaal transformeren met uw KMO?
Netwerking

Digitaal transformeren met uw KMO.

De doelstelling van het traject is om de diverse toepassingsgebieden van digitalisering binnen je bedrijf te schetsen alsook aan te tonen wat de toegevoegde waarde kan zijn van er mee aan de slag te gaan. Belangrijk hierbij is dat digitalisatie kadert in een breed gedragen strategie en steeds moet leiden tot efficiëntere processen, betere performantie, sterkere interactie met klanten, etc.

finfinder
  • Online
Netwerking

Finfinder 2021

Op 21 mei 2021 krijgen 15 beloftevolle start- en scale-ups de kans om te pitchen voor private investeerders en venturecapitalfondsen tijdens deze online investor pitching.

Rondetafels regio Druivenstreek: ondernemers voor groei
Netwerking

Rondetafels regio Druivenstreek: ondernemers voor groei

In tijden als deze is het belangrijker dan ooit dat ondernemers zich verenigen en ervaringen uitwisselen. Vaak zit je als ondernemer namelijk met dezelfde noden als collega-ondernemers, en word je met dezelfde uitdagingen geconfronteerd. Daarom organiseert Voka Vlaams-Brabant de komende weken een reeks fysieke rondetafelgesprekken rond diverse topics, specifiek gericht op ondernemers uit de Druivenstreek!

start21
  • Online
Netwerking

START - 27 mei 2021

START! De kunst van vallen, opstaan en ondernemen. Wil je als starter een boost krijgen of geïnspireerd worden als ondernemer? Dan is dit community-event iets voor jou! Ben jij erbij op 27 mei?

Accent
Domestic Services
Banque de Luxembourg
BMW Brussels
CapitalAtWork
Customer Collective
Deloitte
De Ridder
facilicom
ING
Logo Mensura
Proximus
Recrewtment
SD  Worx
BovaEnviro+
Tormans
G4S
CRM Group
Deloitte Private
pfl
Logo KPMG
Logo Premed
Logo Randstad
Soundfield
Jobat
alk
Logo JAM
Trixxo