Skip to main content
  • Activiteiten

Activiteiten

Voka Hotspot (in je kot): West meets Oost
Netwerking - Online

Voka Hotspot (in je kot): West meets Oost

Je kent ongetwijfeld de traditionele Voka Hotspots waarbij je in een korte tijd, onder de vorm van een speeddate, 10 tot 15 nieuwe contacten kan leggen. Op woensdag 8 december staat onze online West meets Oost-editie opnieuw gepland, samen met ondernemers van Oost-Vlaanderen dus.

Netwerking

FinFinder - investor pitching

Op 8 december organiseert Voka Oost-Vlaanderen een nieuwe editie van FinFinder. Start- en scale-ups krijgen de kans om te pitchen voor een panel van investeerders, zorgvuldig samengesteld op hun maat.    

YVM Stadswandeling en kerstdiner
Netwerking

YVM Stadswandeling en kerstdiner

Met het feestdagenseizoen in aantocht, maakt Young Voka Metropolitan zich volop op voor kerst! Dat doen we met een winterse stadswandeling doorheen Brussel en heerlijk kerstdiner op donderdag 9 december 2021.

Bryo talk under the xmas tree
Netwerking

Bryo Talk: Under the Xmas tree!

Welkom bij Bryo, de bestemming voor startende ondernemers die succesvol willen lanceren, groeien of zich willen omringen met gelijkgestemden en ervaren ondernemers!  Of je nu op een idee broedt, je al van start bent gegaan, of al een onderneming hebt die zichzelf reeds bewees en klaar is om

Netwerking - Online

Welt infosessie

Handvaten om als HR en leidinggevende in gesprek te gaan met medewerkers over privéproblemen  Als werkgever kan het gebeuren dat u geconfronteerd wordt met de privéproblemen van je medewerkers. Moeilijke thuissituaties kunnen immers ook een grote impact hebben op de werkvloer.Hoe kan je daar als werkgever verantwoord en respectvol mee omgaan?

Bouw- en vastgoed
Netwerking - On- en offline

Community Bouw en Vastgoed 2022

Deze community brengt projectontwikkelaars, investeerders, architecten, aannemers, vastgoedmakelaars, toeleveranciers, studiebureaus en startups die de sector willen digitaliseren dichter bij elkaar om op een respectvolle en open manier te streven naar vernieuwing en innovatie.

Subsidie- en financieringszitdag
Netwerking - Online

Ochtendsessie 'Subsidie en financiering' / Séance d'information sur les subventions et financements

Heb je graag een overzicht van alle subsidies of financieringsmogelijkheden in Vlaanderen, Wallonië of Frankrijk? Volg dan onze gratis zitdag om bij te blijven. Souhaitez-vous avoir un aperçu de toutes les subventions ou options de financement en Flandre, en Wallonie ou en France?

Netwerking

NewYear@Voka

Naar goede gewoonte heft Voka - Kamer van Koophandel Mechelen-Kempen graag samen met jou het glas op een nieuw jaar. Ook dit jaar is dat niet anders.

Rondetafellunch regio West Side @ August Wijnbar
Netwerking

Rondetafellunch regio West Side @ August Wijnbar

Ondernemers uit de regio West-Brabant en Zenne-Pajot samenbrengen in een informele setting, ontspannen netwerken, en genieten van een heerlijke lunch. Dát is het opzet van de reeks rondetafellunches die we vanuit de lokale werking West Side organiseren!

Propaganda
Accent
Domestic Services
Banque de Luxembourg
BMW Brussels
CapitalAtWork
Customer Collective
Deloitte
De Ridder
facilicom
GSJ Advocaten
ING
Logo Mensura
Proximus
Recrewtment
SD  Worx
BovaEnviro+
Tormans
G4S
CRM Group
Logo KPMG
Logo Premed
Logo Randstad
Soundfield
Jobat
alk
Logo JAM
Trixxo